Neler Yeni

🔥İndirim 5 Litre AirFryer 999₺'ye Düştü🔥🔥

asko56

80+ Silver
Bende aldım 1000 tl ye düzgün sweatshirt parasına çok kelepir firsat için sagolun

asko56

80+ Silver

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Cem
yasomi 3.5lt 1kişilik tavugu/köfteyi anca yapıyor kenara köşeye sebze soğan vs zarzor koyuluyor.5lt alsaydım keske ilk alırken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi 9. Sınıf Biyoloji de görmüştük. Kansere sebep olan yiyeceklerde yanmış proteinler de giriyor. Zararı yağı yakması
fırında 200 derecede pişiriyor, airfryda nasıl proteinler yanıyor? yağ atılmadığından cok daha sağlıklı suluda bırakıyor tava gibi yakmıyor.Tek sorun kanımca ısıtma kanalları taraflarını acıp temizleyemiyorsunuz açarsanızda garanti dışı bırakıyorlar garip şekilde...

En başta sağlıklı diye alıyorduk ama git gide bu ürünlerin fiyatları düşüyor. Aslında sağlık diye kullandığımız ürünler bence sağlıksız olmaya doğru gidiyor. İleri de ucuz ürün sağlığa zararlı diye çok araştırma çıkar.
airfriyer zaten sağlıksız insan vicuduna çok zararı var

asko56

80+ Silver
ürün tekrara indirime girdi 949 tl ye üstüne fırın temizleme kiti veriyor 120 liralık 999 a alanlara hemen hepsiburda destek ile görüşüp aradaki fiyat farkını hediye çeki olarak veriyorlar istebilirsiniz ama fırın temizleme kitini vermiyorlar haberiniz olsun 50 lira 50 liradır.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Abi 9. Sınıf Biyoloji de görmüştük. Kansere sebep olan yiyeceklerde yanmış proteinler de giriyor. Zararı yağı yakması
yok dostum evet yanmış yiyecekler kanserojen etkiye sahip ancak bu durumda yanma diye bir olay yok sadece ısı veriyor yani mikro dalgadan filan çok daha sağlıklı kullanımı kolay tek sorun temizlik harici çok iyi bir ürün

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürün yayından kaldırılmış.

Top Bottom