- Bütçe
- 50000
Merhaba NVİDİA ekran kartı, 32GB Ram ve 1TB SSD ile bir sistem almak istiyorum. Ekteki sistem 50K bütçe için alınır m? Daha iyi bir tavsiyeniz var ise rica ederim. Toplama olmayacak, hazır sistem olmalı. Saygılar.
Hocam başlığı yanlış atmışsınız sanırım düzeltirseniz daha hızlı dönüş olurMerhaba NVİDİA ekran kartı, 32GB Ram ve 1TB SSD ile bir sistem almak istiyorum. Ekteki sistem 50K bütçe için alınır m? Daha iyi bir tavsiyeniz var ise rica ederim. Toplama olmayacak, hazır sistem olmalı. Saygılar.
50k ya çok daha iyi sistem dizilir ve nvidia şart mı ?Merhaba NVİDİA ekran kartı, 32GB Ram ve 1TB SSD ile bir sistem almak istiyorum. Ekteki sistem 50K bütçe için alınır m? Daha iyi bir tavsiyeniz var ise rica ederim. Toplama olmayacak, hazır sistem olmalı. Saygılar.
evet hocam, varsa önerin çok sevinirim.50k ya çok daha iyi sistem dizilir ve nvidia şart mı ?
nvidia şart ise ekran kartını 2. elden almanızı öneririm nvidia kartlarının fiyatı uçtu şu an 4070S bile 30k şu anevet hocam, varsa önerin çok sevinirim.
800 TL farkla Corsair özelleştirmesi mevcut, aynı özellikler ilegenel sistem dışında mld ssd almayı önermem, hakkında çok şikayet var diye biliyorum.
Merhaba NVİDİA ekran kartı, 32GB Ram ve 1TB SSD ile bir sistem almak istiyorum. Ekteki sistem 50K bütçe için alınır m? Daha iyi bir tavsiyeniz var ise rica ederim. Toplama olmayacak, hazır sistem olmalı. Saygılar.