macbooka herseyi yukleyemezsin windows daha iyiİyi günler laptop bakıyorum, bütçem 50-60 arası, sadece ofis ve iş olarak kullanacağım. MacBook düşünüyorum ama bu işlerde en iyisi sizce nedir?
macbook alabilirsin satarkende m islemcikeribdeb alİyi günler laptop bakıyorum, bütçem 50-60 arası, sadece ofis ve iş olarak kullanacağım. MacBook düşünüyorum ama bu işlerde en iyisi sizce nedir?
hocam macbook alin yeni m islemcili olanlardan uzun sure goturur siziEn iyisi nedir ona göre
İyi günler laptop bakıyorum, bütçem 50-60 arası, sadece ofis ve iş olarak kullanacağım. MacBook düşünüyorum ama bu işlerde en iyisi sizce nedir?
evetneden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarjsız kullanmak istiyorum, sorun yaratır mı?
pardon bu oyun için dikkat etmemişimneden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarjsız kullanmak istiyorum, sorun yaratır mı?
Güzel seçim
Macbook alma. Her şeyi lisanslı kullanmak zorunda kalırsın. Lisanslarda ucuz değil. Mimari çizim yapmak için aylık 15k ödeme yapıyorsun Autocad'e. 50-60k parayla ofis bilgisayarı almak mantıklı değil. 38K'ya Asus Vivobook var. Onu alabilirsin.İyi günler laptop bakıyorum, bütçem 50-60 arası, sadece ofis ve iş olarak kullanacağım. MacBook düşünüyorum ama bu işlerde en iyisi sizce nedir?