•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
itopya Süper Mart gözükecek diye f5 attım burdan satışa sunulmadi ve ne yazıki alamadım
yok hocam son 8 dakıkadır f5 atıyorum hala gelmediF5 yapın beyler bende ilk başta tükenmiş olarak gözüktü
öyle bişey olmaz heralde ya ben de elimdeki sistemi satma çalışmalarına başladım hemen beklesem mi?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
GÖREV BAŞARILI ASKER !
(İptal etme ihtimalleri yok di mi ? sevincim kursağımda kalmaz umarım)
Zaten almışsınız ama sorum olacaktı. Neden böyle yaptınız? Direkt G4'ün sayfasına girip 18.00 olduğu gibi yenileyip sepete atmak daha hızlı olmaz mıydı? Bir daha filtreleme kısmında yenileyip de tıklayıp G4'e gitmeyi neden tercih ettiniz? 2-3 saniye kaybettirmez mi bu?kampanya sayfası falan hiç uğraşmadım ben...
hazır sistemler>filtreler>300>3050 seçtim yeniledim oradan hemen ekledim sepete
adam korkudan sipariş no silmişValla bende ilk sepete attım tükendi dedi. F5 yaptım sürekli sepete ekle butonuna sürekli tıkladım en sonunda ekledi bilgileri girdim hatta kart onaylamasında da 120saniye fazladan bekledim. Hayırlı olur umarım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
GÖREV BAŞARILI ASKER !
(İptal etme ihtimalleri yok di mi ? sevincim kursağımda kalmaz umarım)
hocam konu üzerinde kampanya sayfasına gidecek dendi oradan baktım fakat orası yenilenmediği için geç kaldım ve alamadım yani benim gibi olan muhakkak vardırZaten almışsınız ama sorum olacaktı. Neden böyle yaptınız? Direkt G4'ün sayfasına girip 18.00 olduğu gibi yenileyip sepete atmak daha hızlı olmaz mıydı? Bir daha filtreleme kısmında yenileyip de tıklayıp G4'e gitmeyi neden tercih ettiniz? 2-3 saniye kaybettirmez mi bu?