Neler Yeni

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

Umuti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Mahmud
Instagram
Umtmhmd_77
Steam
Umtmhmd_77
Discord
Umuty#7947
Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
ALDIM VALLAHA ALDIM GIGABYTE GeForce RTX 3050 GAMING OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı DENK GELDI 3 FANLI ADAMSINNNN

DaffyGraphic

80+ Silver
Dostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın ;) bu kıyağım da unutulur ama neyse :kekw:
ayakkabından su içilir abim, ihtiyacı oalnlara mercimek çorbası gibi gelecek

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal
Yok abi yok bir şeyi çok istedin mi alamıyorsun hiç sepete ekleyemedim artık kafayı yemek üzereyim ben hayata daha sistem falan almam

Newkan

80+ Bronze

FIRTlNA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Korhan KÖROĞLU
@Abdullah Hacıgül Çok teşekkürler. Vallahi grafik tasarımcı ve oyuncu olarak 17k ya rtx3060 lı lenovo leptop u almaya ve mobil olabilmeye çok kafa yoruyordum . Ancak forumda dolaşırken mesajını gördüm ve fırsatı kaçırmak istemedim. Param cebimde kalsın çokta gerek yok leptopa, diyerek vaz geçip sipariş geçtim DA-G4'ü. (en kötü ihtimalle satarım eklerim üzerine alırım yine leptopu diye düşündüm doğrusu :D )

Şuan tek endişem güç altında değilken yani oyun oynamazken adobe programlarında çalışırken çok fazla fan(kasa4+işlemci1+gpu3 = 8fan) gürültüsü olur mu acaba ? Eğer ki imkanım varsa istediğim zaman devirlerini düşürmek yada tamamen kapatmak isterim. Var mıdır öyle bir imkan acaba ?

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Ayruluk defterunu elumuze verduler 😑

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül Çok teşekkürler. Vallahi grafik tasarımcı ve oyuncu olarak 17k ya rtx3060 lı lenovo leptop u almaya ve mobil olabilmeye çok kafa yoruyordum . Ancak forumda dolaşırken mesajını gördüm ve fırsatı kaçırmak istemedim. Param cebimde kalsın çokta gerek yok leptopa, diyerek vaz geçtim sipariş geçtim DA-G4'ü. (en kötü ihtimalle satarım eklerim üzerine alırım yine leptopu diye düşündüm doğrusu :D )

Şuan tek endişem güç altında değilken yani oyun oynamazken adobe programlarında çalışırken çok fazla fan(kasa4+işlemci1+gpu3 = 8fan) gürültüsü olur mu acaba ? Eğer ki imkanım varsa istediğim zaman devirlerini düşürmek yada tamamen kapatmak isterim. Var mıdır öyle bir imkan acaba ?
Adına sevindim güle güle kullan :blobdance: Sistemin gürültüsünün rahatsıx edeceğini zannetmiyorum ama rahatsız ederse forumda konu aç sistemdeki tüm fanlar yazılımdan kontrol edilebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,099
Üyeler
164,245
Son üye
mfnn
Top Bottom