- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada PCI E 4 için işlemcinin de desteklemesi lazım6500xt de baya aklımı kurcalamıştı bu konu..teşekkür ederim..zaten önemi olsa 550 seçerdin
Bu arada PCI E 4 için işlemcinin de desteklemesi lazım6500xt de baya aklımı kurcalamıştı bu konu..teşekkür ederim..zaten önemi olsa 550 seçerdin
Hocam yeni sistem ne zaman gelicekBu arada PCI E 4 için işlemcinin de desteklemesi lazım
Gene kaçırdık beDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
ŞANSA BAK YA DEDİM SABAH GİREYIM FORUMA SONRA NEYSE AKŞAM GİRERİM DEDİM KAÇIRDIK YİNE PARA HALA DURUYOR HESAPTA DEĞER KAYBEDIYOR MASUMCADostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Nası düşük ?benim de eagle ama sıkıntı yasıyorum fps dusuk neden ise
abi bi 10 20 daha kıyak mı yapsan para hesapta durmasın bişeye yarasın dfşglkdnfgDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
ABİM YA VALLA GÖRMEDİM ÇILDIRICAM SİNİRDEN YİNE ALAMADIM DOĞUM GÜNÜN YİNE ALAMADIM VALLA KAFAYI YİCEM Allah Rızası için sağlam yeni sistem hazırlarmısın yaDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Şaka gibi ya. Bir gün foruma girmedim yine kaçırdıkDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse