Bunu umarım ironi olarak yazmışsındır yoksa 11999'dan satsalar anında bitecek bir sistem.Stok eritme gibi geldi bana <3
İçinde 3100 1600af yada 10100f olsa stok eritme diyebilirdik. 3600 işlemciyle stok eritme olmuyor.Bunu umarım ironi olarak yazmışsındır yoksa 11999'dan satsalar anında bitecek bir sistem.
Yakında o fiyata da sistem kalmayacak Dolar 15'e gidiyor.İçinde 3100 1600af yada 10100f olsa stok eritme diyebilirdik. 3600 işlemciyle stok eritme olmuyor.
ah be abi 2 gun once vatandan aldım kendime pc iptal etsem direk para iadesi olmaz sanırımYakında o fiyata da sistem kalmayacak Dolar 15'e gidiyor.
bugunde bana yakalımah be abi 2 gun once vatandan aldım kendime pc iptal etsem direk para iadesi olmaz sanırım
Sistemin yayınlandığı gün sistemden birkaç saat sonra bir bir stok geldi rastgele zamanlarda. Büyük ihtimalle iptal olan onlardı.200 Tane olan Web den alınma kasaların mı 50 tanesi iptal edildi?
Vatandaki sistemden daha f/p benceah be abi 2 gun once vatandan aldım kendime pc iptal etsem direk para iadesi olmaz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugunde bana yakalım