Teşekkür ederiz kral. Alacaklara hayırlı olsunDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
konuyu okuyan herkesi yok edin bu iş duyulmamalıBu konu belli bir süre sonra imha edilmeli
Her türlü almaya çalışacağım zaten ama tek yerine çift fan olursa daha iyi olur.hocam 3050yi bedava fiyata bulmuşsunuz 3 fanlı mı 1 fanlı mı diye soruyorsunuz yapışın geçin.
aynen öyle imha edilmeli yeterlikonuyu okuyan herkesi yok edin bu iş duyulmamalı
Üstad naptın sen bayaa istiyordun bu sistemiHerkuşu aldık, leylek kaldı kral
Hadi bakalımDostlarım bu duyuruyu dışarıya çıkarmayın DA Forum yararlansın istiyorum aramızda! Donanım Arşivi G4 sistemi satın alıp havale ve banka problemi yaşayan kişilerden toplam 50 adet sipariş iptali yaşanmış. Akşam saat 18:00 itibari ile itopya Süper Mart fırsatlarında bu 50 adet sistemi artan dolar kurunu yansıtmadan satışa çıkartacaklar. Sessizcene hızlıca gidip alın bu kıyağım da unutulur ama neyse
Stok eritme gibi geldi bana <3200 Tane olan Web den alınma kasaların mı 50 tanesi iptal edildi?
Stok eritme gibi geldi bana <3
Bakıcaz bunu 50 adedi bulupta, 3 fanlısını arayana yazdımÜstad naptın sen bayaa istiyordun bu sistemi
gene fiyat iyi ihtiyacı olana iyi olur en kötü 10500 den satılır ihtiyacı olana 500 tl harçlık olur alan satan memnun olurStok eritme gibi geldi bana <3