wake up to reality
80+ Silver
Al-sat için gider mi acaba
Al-sat için gider mi acaba
Bu sistemi alsaydın daha iyi olurdu i3 10100f platform olarak öldü artık. Ama riske girme iptal edersin stoğa yetişemezsin sıkıntı.ah be abi 2 gun once vatandan aldım kendime pc iptal etsem direk para iadesi olmaz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zarar ettirme ihtimali yok.Al sat için alınmaz zarar ettirir
İhtiyacı olan alsın…
vatanla tek farkı islemci ya bide anakart ama anakartlar intel amd uyumlulugu farkı var vatandaki i5 10400 falan olsa bas basa diyebilirimVatandaki sistemden daha f/p bence
bu kıyağım da unutulur ama neyse
Artan Dolar kuru sistemlere yavaş yavaş yansıyor 1 hafta sonra elini sallasa 2K kâra satar.Al sat için alınmaz zarar ettirir
İhtiyacı olan alsın…
ölüsü 500 tl kar neye zarar ettirir 10500 den direk alacak insanlar olurZarar ettirme ihtimali yok.
Üstün bilgin aydınlattı kanks eywZarar ettirme ihtimali yok.
ben alıp 1 k kara satma planım var alan da satan da memnun olur sistem güzelArtan Dolar kuru sistemlere yavaş yavaş yansıyor 1 hafta sonra elini sallasa 2K kâra satar.
Şuan bile sahibinden'e 11500'e koy hemen giderölüsü 500 TL kar neye zarar ettirir 10500 den direk alacak insanlar olur
evet abi haklısın ama bilmiyorum ki senin stok sokacağını beklerdim valla olsun nt diyelimBu sistemi alsaydın daha iyi olurdu i3 10100f platform olarak öldü artık. Ama riske girme iptal edersin stoğa yetişemezsin sıkıntı.