- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu açan üyeyi buradaki hangi üye olduğunu tespit edebilirseniz perma banlayalım.teknopatta konu açmış zekinin biri
Konuyu açan üyeyi buradaki hangi üye olduğunu tespit edebilirseniz perma banlayalım.teknopatta konu açmış zekinin biri
Ben bakıyorum şuan ama göremedim orada konuyu.teknopatta konu açmış zekinin biri
3600, 3050, b450mk iiG4 içindeki işlemci, ekran kartı, anakart nedir?
Kral en iyisi konuyu silelelimKonuyu açan üyeyi buradaki hangi üye olduğunu tespit edebilirseniz perma banlayalım.
Hadi hayırlısı alırsın inşallah bu seferBakıcaz bunu 50 adedi bulupta, 3 fanlısını arayana yazdım
Ben konu açmıştım kanka alamadım diye inşallah alabilirimAbdullah eline sağlık. Arkadaşlar aklınızda kalan kişiler var ise ihtiyacı olup alamayanlar arasında etiketleyinki haberleri olsun
@Newkan (bu sefer kaçırmamaya çalış)
Hadi bir zahmet elden ele aklınıza gelenleri etiketleyin..
İnşallah faydalanabilirsiniz.Ben konu açmıştım kanka alamadım diye inşallah alabilirim
Tam pc topladım pc tekrar stoga girecek napim bilemedim hepsini iade edip bunu alacam o zamanAbdullah eline sağlık. Arkadaşlar aklınızda kalan kişiler var ise ihtiyacı olup alamayanlar arasında etiketleyinki haberleri olsun
@Newkan (bu sefer kaçırmamaya çalış)
Hadi bir zahmet elden ele aklınıza gelenleri etiketleyin..