Neler Yeni

50 bin tl telefon önerisi

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan ali öner
Çok fazla telefon değiştiren bi insan değilim şuanki telefonumu 5 senedir kullanıyorum ve artık ömrü bitiyo çok yavaşladı yeni telefon şart oldu bütçem 50 bin uzun vadeli olsun 5 6 sene idare etsin oyun çok oynamam genelde sosyal medya kamerasıda iyi olursa güzel olur internette baktım oneplus 12 çok hoşuma gitti sizin önereceğiniz varmı

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Çok fazla telefon değiştiren bi insan değilim şuanki telefonumu 5 senedir kullanıyorum ve artık ömrü bitiyo çok yavaşladı yeni telefon şart oldu bütçem 50 bin uzun vadeli olsun 5 6 sene idare etsin oyun çok oynamam genelde sosyal medya kamerasıda iyi olursa güzel olur internette baktım oneplus 12 çok hoşuma gitti sizin önereceğiniz varmı
andorid tarafından mı apple tarafından mı istiyorsun onu de

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
gizliliğinize önem veriyorsanız tabii ki bir apple alabilirsiniz o bütçede

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
15 tercih edebilirsiniz 60 hz sizin için sorun oluşturmuyor ise

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
usta ip 15 ten başkasına bu kadar bütçe andoride verme pişman olursun yıllardır iphone kullanıyorum 11 im vardı 2 sene kullandım kardeşime verdim oda 2 senedir kullanıyor ve gerçekten telefonu çok zorluyor ona rağmen 11 hala sapa sağlam çalışıyor 13 e geçtim ve gerçekten iphone ye bütçen yettiği kadarıyla almaya çalış chatgpt ye dün sordum iphonemi daha iyi diye andorid mi karşılaştıpım cevap iphone oldu

Top Bottom