Neler Yeni

50 CC motor Önerisi (İş İçin)

Reindi

80+ Silver
Max bütçe 30-35k çünkü yakın mesafede iş için kullanılcak mesela bir tane musluk alıp gidecek elemanlar musluğu atacak arkaya 3-5 km içine bunla gidecek gibi iyi bir şey istemiyorum o yüzden bunu buldum buna bide kutu taktırırız iş görmez mi https://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/50-loyal-i B ehliyetle sürülmesi şart başka önerilere açığım

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesisatçı misiniz
hayır musluk dükkanım var 3-4 kişi çalışıyor mesela adam diyor ki şu marka musluk alacağım musluğu alın gelin takın parasını da verelim gibisinden mazot kalın geliyor biraz :D araba var aslında ama 3-5 km içinde motor iyi olur

Reindi

80+ Silver
İşin adı ne oluyor hocam
kardeşim musluk parçalarını toptan alıp bir araya getiriyoruz makinalarımız var satıyoruz mesela müteahhit iş veriyor 80-100 dairelik bir yer var gel musluklarını tak+montaj paranı al diyor öyle ama benim dediğim olay evlere gidilmek için mesela vatandaş musluk istiyor hemen motora atcan alev edevatı+ musluğu takıp geri dönücen gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,920
İsim
göksel yurtcan
kardeşim musluk parçalarını toptan alıp bir araya getiriyoruz makinalarımız var satıyoruz mesela müteahhit iş veriyor 80-100 dairelik bir yer var gel musluklarını tak+montaj paranı al diyor öyle ama benim dediğim olay evlere gidilmek için mesela vatandaş musluk istiyor hemen motora atcan alev edevatı+ musluğu takıp geri dönücen gibi
tesisatçısınız yani

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arora cappuccino 50cc bakabilirsin hocam ikinci el. Çok işe gelir mi bilmiyorum genelde keyfine sürülüyor. 80ccye Bi kit ile çevrilebiliyor ama detaylara hakim değilim. Üstelik ikinci el piyasası da aktif kolay olur alıp ileride satmanız vb.

Reindi

80+ Silver
tesisatçısınız yani
ya değilim :D babam eski tesisatçı ben muslukları birleştirip satıyorum tesisata girmiyorum 2-3 sene çalıştım tesisatta sonra yapamadım ayrılıp dükkan açtım babamın desteğiyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arora cappuccino 50cc bakabilirsin hocam ikinci el. Çok işe gelir mi bilmiyorum genelde keyfine sürülüyor. 80ccye Bi kit ile çevrilebiliyor ama detaylara hakim değilim. Üstelik ikinci el piyasası da aktif kolay olur alıp ileride satmanız vb.
alınca perte çıkana kadar kullanıcam satmayı düşünmüyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,920
İsim
göksel yurtcan
ya değilim :D babam eski tesisatçı ben muslukları birleştirip satıyorum tesisata girmiyorum 2-3 sene çalıştım tesisatta sonra yapamadım ayrılıp dükkan açtım babamın desteğiyle
tesisatçı tedarikçisisiniz yani hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,920
İsim
göksel yurtcan
bu olur işte en son tesisat 7-8 sene önce çektim :D
anladım hocam eski tesisatçı şuan tesisatçı tedarikçisisiniz :D

bu olur işte en son tesisat 7-8 sene önce çektim :D

sen boşver benim işi bana öneri lazım xd
valla hocam mondial baya tercih ediliyor ama 2.el daha mantıklı şirketteki çalışanların çok hoş kullanacağını sanmam

Top Bottom