50 cc motor Önerisi

durukan

80+
Reaksiyon skoru
1
Araba ehliyetini yeni aldım geçici olarak b ehliyetiyle kullanabileceğim 50cc bir motor akmak istiyorum önerebileceğiniz bir motor ?

Ayrıca yakıt tüketimi nasıl ?

Silindir sayısı ne işe yarıyor

Konu başlığını detaylandırın. Örneğin: 50 CC Motor Önerisi yapabilirsiniz.

Araba ehliyetini yeni aldım geçici olarak b ehliyetiyle kullanabileceğim 50cc bir motor akmak istiyorum önerebileceğiniz bir motor ?

Ayrıca yakıt tüketimi nasıl ?

Silindir sayısı ne işe yarıyor
Mondial revival tercih edebilirsiniz. Şehir içi kullanımda oldukça ideal, bir depo doldurup 1 aydan fazla gezebilirsiniz. Kullanımınıza göre değişkenlik gösterebilir tabi. Birde silindir sayısı ne işe yarıyor demişsiniz. Basitçe söyleyecek olursam, silindir motorun hareket etmesi için patlamayla oluşan gücü aktaran organlardan 1 tanesi. Belli bir çapı büyüklüğü oluyor. Bundan 2-3-4 tane olması torku gücü arttırabilir. Fakat 50 cc bandında 2 silindir bile bulmanız imkansız. Benim bildiğim yok şahsen.

Eywallah hocam evet mondial revival araştırdım 1. sırada zaten şuan benim gözümde ama başka ne alabilirim diye belki daha iysini bulurum.

Eywallah hocam evet mondial revival araştırdım 1. sırada zaten şuan benim gözümde ama başka ne alabilirim diye belki daha iysini bulurum.
Rica ederim. Biraz daha kalite isterseniz Yamaha Neos 4 düşünebilirsiniz. Fakat 0 fiyatı 15k civarlarında.

Mobilet,peugeout,glardion tarzı motorlar yokuş yoksa bulunduğunuz şehirde işinizi görecektir. 3 vitesli kanunilerde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,563
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri