Bütçe 54 bin TL olur mu?50 bin bütçem var hazır sistem almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam özelleştirmelerle beraber 50k ya çıkarım anca gaming gecesi beklemeyi düşünüyorum ya da aklımda perfedge 5a varhttps://www.gaming.gen.tr/urun/6860...oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi şu sisteme bakılıp isteğe göre özelleştirme yapılabilir 32 ram iyi bir soğutucu b serisi anakart gibi
Hocam özelleştirmelerle beraber 50k ya çıkarım anca gaming gecesi beklemeyi düşünüyorum ya da aklımda perfedge 5a var
bence 5060 ti almayın bu seviyede bu fiyatta özelikle
Gravix 5a da özelleştirme yapınca aynı şekil 55k ya denk geliyor ben yan parçalarında iyi olmasını istiyorum
nasıl özeleştirmeler yaptınız ss halinde atar mısınızGravix 5a da özelleştirme yapınca aynı şekil 55k ya denk geliyor ben yan parçalarında iyi olmasını istiyorum
o soğutucu yetmez de güzel bir kule tipi sonradan dahil edilirse bu sistemde çok iyimiş parça kalitesi olarakRAM'i 32 GB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve kasa LCD ekranlı akvaryum kasa.INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gayet yeterli. 120 mm 4 bakır borulu kule tipi soğutucu.soğutucu yetmez de
oc yapmak isterse diye dedim z serisi anakart var sonuç olarakGayet yeterli. 120 mm 4 bakır borulu kule tipi soğutucu.
Şöyle diyim rami twinmos 6000mhz cl36nasıl özeleştirmeler yaptınız ss halinde atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o soğutucu yetmez de güzel bir kule tipi sonradan dahil edilirse bu sistemde çok iyimiş parça kalitesi olarak
rustu çok seviyorsan 5070 daha ideal 5060 ti göre cuda önemli bu ağır oyunlarda 5060 ti 16gb şişirilmiş bir balon gibi 16 gb kulanamayan bir kartŞöyle diyim rami twinmos 6000mhz cl36
Ssd 2 tb soğutucuyu da coolar master hyper yapınca 54 e yaklaşıyor yani bi tik pahalı geldi ama bilemiyorum eğer dediğin gibi 5060ti li perfedge 5a dan iyiyse değersa alabilirim. Oyun olarak bu arada çoğunlukla fps tarzı cs rust gibi oyunlar oynayacağım çok arada belki rdr cyberpunk elden ringe kayarım tek isteğim takılmadan güzel ayarlarda oyun oynamak bu şekilde düşünüp yardımcı olursan çok sevinirim birde intel işlemci almayı assla düşünmüyorum.
Rust değilde cs daha çok rust arada oynayacağım bir oyunrustu çok seviyorsan 5070 daha ideal 5060 ti göre cuda önemli bu ağır oyunlarda 5060 ti 16gb şişirilmiş bir balon gibi 16 gb kulanamayan bir kart