50 Mbps internet için Keenetic Hopper VDSL modem alınır mı?

Vaper06

80+
Reaksiyon skoru
0
Türk Telekom kullanıyoruz 50 Mbps internet hızı ben genellikle bilgisayarda oturuyorum bazen de Wi-Fi bağlanıyorum 3 Kişi bağlanıyoruz Wi-Fi eski modem çok kopma yapıyor. Bu modemi kullanan varsa fikirlerini bekliyorum.

kimsenin kullanmasına gerek yok marka uzecek bir marka değil ama kesintiler altyapinizla da alakalı olabilir

kimsenin kullanmasına gerek yok marka uzecek bir marka değil ama kesintiler altyapinizla da alakalı olabilir
Hocam bizim modem çok eski Wi-Fi 4 bile zor vardır. Türk Telekom'un en kötü modemlerinden olduğundan dolayı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Wi-Fi 6 modem alıp uzun ömürlü gitmesi iyi olacak diye düşünüyorum, fiyatlar artmadan.

Türk Telekom kullanıyoruz 50 Mbps internet hızı ben genellikle bilgisayarda oturuyorum bazen de Wi-Fi bağlanıyorum 3 Kişi bağlanıyoruz Wi-Fi eski modem çok kopma yapıyor. Bu modemi kullanan varsa fikirlerini bekliyorum.
Extra DSL KN-2112 ve Hopper DSL KN-3610 en çok satan iki DSL modelidir.

Konu hakkında desteklerimize hazırız.

Extra DSL KN-2112 ve Hopper DSL KN-3610 en çok satan iki DSL modelidir.

Konu hakkında desteklerimize hazırız.
Hopper DSL KN-3610 aldım ve uzaktayken Wi-Fi sürekli kopuyor uzaktayken çekmiyor. Eski Türk Telekom'un modemi bundan iyi çekiyordu ben bundan bir şey anlamadım.

Hopper DSL KN-3610 aldım ve uzaktayken Wi-Fi sürekli kopuyor uzaktayken çekmiyor. Eski Türk Telekom'un modemi bundan iyi çekiyordu ben bundan bir şey anlamadım.
Cihazın durduğu?
Anten yönleri?
Yaptıysanız wifi ayarlarnız hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri