Hocam bizim modem çok eski Wi-Fi 4 bile zor vardır. Türk Telekom'un en kötü modemlerinden olduğundan dolayı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Wi-Fi 6 modem alıp uzun ömürlü gitmesi iyi olacak diye düşünüyorum, fiyatlar artmadan.kimsenin kullanmasına gerek yok marka uzecek bir marka değil ama kesintiler altyapinizla da alakalı olabilir
Extra DSL KN-2112 ve Hopper DSL KN-3610 en çok satan iki DSL modelidir.Türk Telekom kullanıyoruz 50 Mbps internet hızı ben genellikle bilgisayarda oturuyorum bazen de Wi-Fi bağlanıyorum 3 Kişi bağlanıyoruz Wi-Fi eski modem çok kopma yapıyor. Bu modemi kullanan varsa fikirlerini bekliyorum.
Hopper DSL KN-3610 aldım ve uzaktayken Wi-Fi sürekli kopuyor uzaktayken çekmiyor. Eski Türk Telekom'un modemi bundan iyi çekiyordu ben bundan bir şey anlamadım.Extra DSL KN-2112 ve Hopper DSL KN-3610 en çok satan iki DSL modelidir.
Konu hakkında desteklerimize hazırız.
Cihazın durduğu?Hopper DSL KN-3610 aldım ve uzaktayken Wi-Fi sürekli kopuyor uzaktayken çekmiyor. Eski Türk Telekom'un modemi bundan iyi çekiyordu ben bundan bir şey anlamadım.