evet. şimdi sipariş vereceksen 50si koddan düşer gerisini karttan ödeyebilirsin. ödeme sayfasına git görürsünYani aynı hesap üzerinden 3 gün arka arkaya girsem 150tl bakiyem mi olacak hesap başına
evet. şimdi sipariş vereceksen 50si koddan düşer gerisini karttan ödeyebilirsin. ödeme sayfasına git görürsünYani aynı hesap üzerinden 3 gün arka arkaya girsem 150tl bakiyem mi olacak hesap başına
Mobil uygulamada göremedim de internet üzerinden alacağım artık teşekkürlerevet. şimdi sipariş vereceksen 50si koddan düşer gerisini karttan ödeyebilirsin. ödeme sayfasına git görürsün
Bunun yapan şubeyle ilgisi var. Bazıları hic secimler bakmadan kafalarina gore yapiyorlar siparisi.arkadaşlar pek dikkate almıyolar bu arada sipariş içinde seçilen seçeneklere mesela kova boy patates seçmiştim büyük boy getirmişler normal kola seçmiştim zero getirmişler
Benimki birebir doğru geldi ama şubeden şubeye değişiyor.arkadaşlar pek dikkate almıyolar bu arada sipariş içinde seçilen seçeneklere mesela kova boy patates seçmiştim büyük boy getirmişler normal kola seçmiştim zero getirmişler
Belli bir saat dilimi var mı şu anda yapabilir miyizAlamayanlar için söylüyorum, galiba her gün yapılacak bir kampanya bu. İlk 5000 kişi içerisinde olursanız alırsınız.
Bir arkadaş resim atmış da sabah 8 ile akşam 10.00 arası diye uyarı vermiş herhaldeAlamayanlar için söylüyorum, galiba her gün yapılacak bir kampanya bu. İlk 5000 kişi içerisinde olursanız alırsınız.
ben de alamadımBugün kod aldım hata verdi var mı bugün alan?