Yaka mikrofonu mu?Daha 1 yıl öncesine kadar 15 TL ye aldığım mikrofonlar 45 50 TL ve çok kalitesizler. Alabileceğim 50 TL lik mikrofon önerir misiniz?
Bu bütçe de çok kaliteli bir şey bulamazsın.Sesi kaliteli ilettiği sürece farketmez. Youtube için kullanmayı düşünüyorum veya oyun içi sohbet.
tavsiyem dirk oyuncu ulklığı gamepower mihawk var bendede.Mikrofonu baya profesyonel youtubede videolarını bulabilirsin.Kanalının adfı nedir destek olabilirimSesi kaliteli ilettiği sürece farketmez. Youtube için kullanmayı düşünüyorum veya oyun içi sohbet.
Çok pahalı be otavsiyem dirk oyuncu ulklığı gamepower mihawk var bendede.Mikrofonu baya profesyonel youtubede videolarını bulabilirsin.Kanalının adfı nedir destek olabilirim![]()
steam n,ick ne ekliyimÇok pahalı be o. Youtube'a tam başlamadım Twitch yayınları açıyorum.
bütün steam kullananlar resmen aynı nicki koymusş.Onun adı ryuk deilmi yqw.Nyse sen beni eklersin oyun arkadaşı arıyomda "rotangares" nick bu.ShiniGami laptop oynayan kedi fotoğrafı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam.
o yaka mikrofonundansa boya m1 daha iyidirBu bütçe de çok kaliteli bir şey bulamazsın.
Şunu alabilirsin.
![]()
Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofon Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Snopy Sn-120m Siyah Masaüstü Mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ama bütçeyi arttırabilirsen kesinlikle şunu öneririm.
Aynen o da olabiliro yaka mikrofonundansa boya m1 daha iyidir