50 TL ye oyun önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Cuphead aldım. Acaba pişman olur muyum diye içimde bir kurt var.
50 TL'ye şu var çok iyi oyun dediğiniz bir oyun var mı?

Cuphead aldım. Acaba pişman olur muyum diye içimde bir kurt var.
50 TL'ye şu var çok iyi oyun dediğiniz bir oyun var mı?
Hocam klasik olacak ama eğer beğendiğin oyunlar varsa ve illa kalıcı olsun takıntın yoksa gidip 1 aylık game pass alabilirsin. 30 lira verip istediklerini indir oyna zaten ea games oyunları da var. Tabi tercih senin.

Son düzenleme:
Var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Game Pass parası ayrıca var.
Bioshock Complete Pack
Totally Accurate Battle Simulator
Journey
Dead Island
Dying Light

Battlefield 1 tam sürüm yoksa da al

SUPERHOT
Zero Hours

Bioshock Complete Pack
Totally Accurate Battle Simulator
Journey
Dead Island
Dying Light

Battlefield 1 tam sürüm yoksa da al

SUPERHOT
Zero Hours
Bioshock, Journey, Dying Light var. Diğerlerini sevmedim. BF1'e 30 tl aslında verilir de sırf game pass'te var diye soma'yı iade etmiş biriyim düşün.

Bioshock, Journey, Dying Light var. Diğerlerini sevmedim. BF1'e 30 TL aslında verilir de sırf game pass'te var diye soma'yı iade etmiş biriyim düşün.
Bf2042'den sorma EA birkaç yıl bekleyebilir çünkü 2042 çok kötü. O yüzden insanlar bf5 ve bf1 oynuyor ve oynayacak da. Ben geçen sene Kasım-Aralık gibi aldım +120 saatim var. Haftada 1 pc geçiyorum kesin bf1 giriyorum. Oyuncusu da var baya. Özellikle operasyon modu 1 saat sürebiliyor. Başta oyuna tutunabilrisen bırakmazsın

Bf2042'den sorma EA birkaç yıl bekleyebilir çünkü 2042 çok kötü. O yüzden insanlar bf5 ve bf1 oynuyor ve oynayacak da. Ben geçen sene Kasım-Aralık gibi aldım +120 saatim var. Haftada 1 pc geçiyorum kesin bf1 giriyorum. Oyuncusu da var baya. Özellikle operasyon modu 1 saat sürebiliyor. Başta oyuna tutunabilrisen bırakmazsın
Cuphead'den daha güzel bir oyun var mı peki? Ya işte şunu al Cuphead'i aramazsın dediğin. Bir de BF1 alırsam Game Pass alamam . Online oynayan biri de değilim sadece hikaye oynarım.

Cuphead'den daha güzel bir oyun var mı peki? Ya işte şunu al Cuphead'i aramazsın dediğin. Bir de BF1 alırsam Game Pass alamam . Online oynayan biri de değilim sadece hikaye oynarım.
Ori Serisi ve Hades olabilir ama şu an indirimde değiller sanırım. Cuphead hiç denemedim bana göre değil zor oyun

Ori Serisi ve Hades olabilir ama şu an indirimde değiller sanırım. Cuphead hiç denemedim bana göre değil zor oyun
Onlar da var :D Heralde cuphead gibi eğlenceli bir oyun yok. Cuphead oynayalım mı senle şimdi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri