Parçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.2.el olurmu
2.elde 1100 TL'ye daha 6 ay garantili 1060 6gb asusun dual modeli vardıSelam arkadaşlar 500-1000 arası ekran kartı bakıyorum araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
zaten heryere kargo oluyorParçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.
1050ti 1060 dururken çöp1050 ti 600 TL
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/2.elde 1100 TL'ye daha 6 ay garantili 1060 6gb asusun dual modeli vardı
dostum keşke dün açsaydın konuyu büyük indirim vardı akakcede görmüştüm msi armor rx 570 900 lira olmuştu stokları bitmiş baktımdaSelam arkadaşlar 500-1000 arası ekran kartı bakıyorum araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
sadece izmir bakma türkiye geneli bak kargoyla alİzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/
Ben de şans yok ki kankamdostum keşke dün açsaydın konuyu büyük indirim vardı akakcede görmüştüm msi armor rx 570 900 lira olmuştu stokları bitmiş baktımda
eğer bildiğim tamircim var diyorsan 1000-1200 civarına arızalı üst düzey kartda alabilirsinİzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/
Güvenemiyorum bro görmeden ya ne olucağı belli olmuyorsadece izmir bakma türkiye geneli bak kargoyla al
Güvenemiyorum bro görmeden ya ne olucağı belli olmuyor