Parçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.2.el olurmu
2.elde 1100 TL'ye daha 6 ay garantili 1060 6gb asusun dual modeli vardıSelam arkadaşlar 500-1000 arası ekran kartı bakıyorum araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.![]()
zaten heryere kargo oluyorParçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parçanın temizliğine göre düşünülür. Konumda önemli tabi ki.![]()
1050ti 1060 dururken çöp1050 ti 600 TL
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/2.elde 1100 TL'ye daha 6 ay garantili 1060 6gb asusun dual modeli vardı
dostum keşke dün açsaydın konuyu büyük indirim vardı akakcede görmüştüm msi armor rx 570 900 lira olmuştu stokları bitmiş baktımdaSelam arkadaşlar 500-1000 arası ekran kartı bakıyorum araştırdım ama bir türlü karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.![]()
sadece izmir bakma türkiye geneli bak kargoyla alİzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/
Ben de şans yok ki kankamdostum keşke dün açsaydın konuyu büyük indirim vardı akakcede görmüştüm msi armor rx 570 900 lira olmuştu stokları bitmiş baktımda![]()
eğer bildiğim tamircim var diyorsan 1000-1200 civarına arızalı üst düzey kartda alabilirsinİzmirde çok bulamıyorum temiz 2. el keşke olsa :/
Güvenemiyorum bro görmeden ya ne olucağı belli olmuyorsadece izmir bakma türkiye geneli bak kargoyla al
Güvenemiyorum bro görmeden ya ne olucağı belli olmuyor