Bilmiyorum herkes öyle diyorgamepower ogre kullaniyorum 2 senedir sorunsuz calisiyor
Ben de ilk başta düşündüm fakat araştırdığımda tüm forumlar öyle diyorTam bir öneri yapmak istemiyorum fakat Gamepower markasından uzak durun. Gamepower Warlock Compact red switch kullanıyorum ve tam 1. yılında W tuşunda sorunlar başladı. İnternetten baktığımda ise genel olarak yaşanan Gamepower sorunuymuş.
Bana acil gerekli maalesef o kadar bekleyemem elimde hali hazırda bir klavye yokRedragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gamepower saber rgbKonudkai gibi klavye arıyorum gamepower ogre alıcaktım tuş sorunu olur dediler önerdiğiniz klavye varmı
Gamepower çok kalitesiz diyorlar geneldeGamepower saber rgb
bendede var aynısı 1 ay öncesine kadar memnundum fakat w tuşu artık cidden basmıyor ve bazı durumlarda oyunlarda aşşırı dezavantajlı oluyor. almayınGamepower saber rgb
Sanirim 4. Yilim hala saglamGamepower çok kalitesiz diyorlar genelde
800 olmuşHocam gamepower biraz risk işi gibi görünüyor. 2 hafta önce indirimde redragon k568 dark avenger RGB Red Switch modelini almıştım 500e. Eğer riske atmak istemiyorsanız redragon gibi markalara bakabilirsiniz