- Reaksiyon skoru
- 1,181
Yüksek sens oyuncusu isen küçüğü düşük sens oyuncusu isen büyüğü bende JD900 var yetiyorPeki sizce büyük mouse pad mi daha çok yakışır attığınız gibi yoksa onların küçükleri mi
Yüksek sens oyuncusu isen küçüğü düşük sens oyuncusu isen büyüğü bende JD900 var yetiyorPeki sizce büyük mouse pad mi daha çok yakışır attığınız gibi yoksa onların küçükleri mi
Tamamdır sağolunYüksek sens oyuncusu isen küçüğü düşük sens oyuncusu isen büyüğü bende JD900 var yetiyor
TeşekkürlerGlorious XL Slim White GW-XL Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/z6fY2vxV3roVVWWK6
FPS, düşük DPI oynuyorsan → Büyük pad al (XL/XXL)Tamamdır sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Modelde belirteyim mi yoksa sadece marka mıFPS, düşük DPI oynuyorsan → Büyük pad al (XL/XXL)
Yüksek DPI, az alan, taşınabilirlik diyorsan → Küçük pad iş görür
Hocam Kullandığınız Bütün İç Donanım ve dış donanım Markaları yazarsanız küçük bir sürprizim olacak ama hepsini
MarkaModelde belirteyim mi yoksa sadece marka mi
Kasa:masterbox td500mesh v2FPS, düşük DPI oynuyorsan → Büyük pad al (XL/XXL)
Yüksek DPI, az alan, taşınabilirlik diyorsan → Küçük pad iş görür
Hocam Kullandığınız Bütün İç Donanım ve dış donanım Markaları yazarsanız küçük bir sürprizim olacak ama hepsini
Hangi renk olsunKasa:masterbox td500mesh v2
Ekran kartıpny rtx 4070
İşlemci: R5 7500f
Sıvı soğutma : masterliquid ml240 V2
Ram: Corsair vengeance ddr5 16x2
PSU:COOLER MASTER MWE 80PLUS bronze
Anakart :Asus tuf a620pro wi-fi
SSD:Kingston fury renegade 2tb
Şimdiye kadar adore gamingten aldığım masanın tüm masa mouse padini kullanıyordum ve artık değiştirmek istiyorum hemde masa mouse padsiz daha güzel gözüküyor diye rahatlık açısından sadece mouse için ama büyük mouse pad düşünüyorum longteng veya wraith bulabilir miyim orijinal bu fiyata
mousepad rengiNe hocam
Gaming gecesinde falan gelir mi acaba ince hesapa vs![]()
Wraith Litepad Mousepad
wraithesports.com
ah keşke şunun stoğu kalsaydıda alsaydın
Mouse padse desenli siyah veya beyaz olabilir arkadaşın söyledikleri kafama yattı aşırı renkli mouse pad çok göz alabilir
Gaming gecesinde falan gelir mi acaba ince hesapa vs