mag forge söyleyeceğim sanırım ama toz filtresi yokmuş önünde çok önemli mi toz filtresi veya sonradan takılır mı hocam50 TL aşarsanız, Teknobiyotik’ten Airhawk Duo alabilirsiniz. Üst düzey hava akışı ve orta seviye bir malzeme kalitesini size sağlar.
bende ya td500 ya mag forge alıcam sanırım ama td 500 700 TL iştemsı mag forge 100r alın derım ben de alacagım o kasayı
Bir eksi olarak kabul edilebilir tabii ki, sonradan takabilirsiniz.mag forge söyleyeceğim sanırım ama toz filtresi yokmuş önünde çok önemli mi toz filtresi veya sonradan takılır mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende ya td500 ya mag forge alıcam sanırım ama td 500 700 TL işte
hangi siteden söylediğin fark eder mi nasıl talep ediyorsun oyunu?MSI kasayı al bence de Assassins Creed Valhalla Kampanyası var. Oyunu bedavaya veriyor.
Linkteki kampanyaya dahil kasaları incele. Fİyatı uygunsa aklına yatarsa al bence.
Dark guardianın hava akışı iyiydi fakat malzeme kalitesi o kadar iyi değildi istersen bakabilirsin eğer fiyatı artmışsa msi mag force 100m/100r veya xpg invader bakabilirsin bu iki modelin malzeme kaliteleri güzel hava akışları da güzel500-600 arası kasa önerisi bekliyorum MSI MAG FORGE 100R aklımdaki kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyaz kasa olabilir görünüş seviyorum
dark guardian 430 TL Mag FORGE 100R 470 TL şu an baktım ama malzeme kalitesi iyi değil dedikleri için guardiandan vazgeçtim normalde guardianı çok seviyordum görünüş olarakDark guardianın hava akışı iyiydi fakat malzeme kalitesi o kadar iyi değildi istersen bakabilirsin eğer fiyatı artmışsa msi mag force 100m/100r veya xpg invader bakabilirsin bu iki modelin malzeme kaliteleri güzel hava akışları da güzel
Yani alınabilir ama malzeme kalitesi olarak diğerleri daha iyi istersen guardian alınabilirdark guardian 430 TL Mag FORGE 100R 470 TL şu an baktım ama malzeme kalitesi iyi değil dedikleri için guardiandan vazgeçtim normalde guardianı çok seviyordum görünüş olarak