Çözüldü✓ 500 600 TL mouse önerisi

Saitmurat

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
600
Ellerim oldukça büyük o yüzden büyük ve ağır bir mouse almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyunda oynamıyorum genelde MMO tarzı oyunlarda takılıyorum büyük ve ağır mouse tavsiyesi çok iyi olurdu 2. El 0 gibi takintilarim yok teşekkürler şimdiden

HK gaming mira m alabilirsin sahibinden de sıfırları 500 e falan bulunuyor ama hafif bir mouse (mira m olmasına dikkat et s olanı çok küçük

Ellerim oldukça büyük o yüzden büyük ve ağır bir mouse almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyunda oynamıyorum genelde MMO tarzı oyunlarda takılıyorum büyük ve ağır mouse tavsiyesi çok iyi olurdu 2. El 0 gibi takintilarim yok teşekkürler şimdiden
asus tuf serisi bence bakabilrisn

HK gaming mira m alabilirsin sahibinden de sıfırları 500 e falan bulunuyor ama hafif bir mouse (mira m olmasına dikkat et s olanı çok küçük
Bayağı hafifler hocam teşekkürler öneri için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

asus tuf serisi bence bakabilrisn
Bunlara da bakıyorum da kafama yatmadı pek verdiğim paraya değmez gibi hissiyat veriyorlar test ettiğimde teşekkürler öneri için

Bayağı hafifler hocam teşekkürler öneri için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlara da bakıyorum da kafama yatmadı pek verdiğim paraya değmez gibi hissiyat veriyorlar test ettiğimde teşekkürler öneri için
bişey değil kardeşim

mmo oyunlarından pek anlamam ama yinede size steelseries sensei ten önerebilirim
ağırlığı 92g

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,657
Üyeler
191,141
Son üye
baharoglu.arda
Geri