MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,204
- İsim
- Murat Orhan
Performax xotrana çöp diyip aorus m2 övmekte güzelmiş hocam. Hafif desen hafif değil switch desen omron var. 820dc bende de mevcut 2.4ghz'de kasam ile aramda 1 metre civarı bir fark var bahsedilen sorunları yaşamadım. Aradaki fark arttıkca yaşanıyor olabilir muhtemelen 2.4g'ı yeterince iyi değil. Elimde 2 tane var daha önce de elimden 3 5 adet geçti aynı şekilde uzun kullanımda da bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım.Hiç de değil. 3327 sensörü kullanıyor. İsterseniz performax xotran çöpü haricinde bu sensördeki diğer farelerin fiyatlarına bakın. 400-450 liradan başlıyorlar ki onlarda da 10-20 milyonluk omron var. Aorus'ta 50 milyonluk var. Hem 100-150 TL muadili diğer ürünlerden daha ucuz hem de switchleri daha kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
400 IPS 40 G bu arada 3335 sensör. M820DC'yi ben de sipariş verdim ancak sorunlu bir fare. Duruma göre iade ederim.
Şu aşağıda paylaştığım videodaki sorunun aynısını yaşayan Türk ve yabancı forumlarda bir ton adam bulurum sana.
220 ips kötü değil ama 500 600 tl bandındaki mouselara göre kötü. Xotran al geç eğer 220 ips istiyorsan.bence eşit ikiside ve aorus daha ucuz
220ips kotümü kanka
la aorus 1 ms dimi