Ss aerox 3 wireless alabilrisin.Başlıktada belirttiğim gibi bütçem bu. (Claw grip fareyi tutuş şeklim elim bir tık büyük ss rival 3 var şuan )
Bir kaç tane buldum;
![]()
Delux M625PLUS-RGB-2.4G-Kablosuz Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 Plus (PMW3335) Kablosuz Optik Gaming Mouse Kablosuz ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı...shop.connectgame.com.tr
![]()
Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Nasıl hocam memnun musunuz? FPS oyunlarda sorun yaratır mı bana?Ss aerox 3 wireless alabilrisin.
Ben ss rival 3 wireless’den geçtim.
Valla ben memnunum. Hafif olması ekstra avantaj bence.Nasıl hocam memnun musunuz? FPS oyunlarda sorun yaratır mı bana?
Gecikme vs yaşatıyor mu kopma sorunları vs vs.Valla ben memnunum. Hafif olması ekstra avantaj bence.
Hiç yaşamadım hocam.Gecikme vs yaşatıyor mu kopma sorunları vs vs.
Bula bilirsen buraya yazarsin bende ariyorumKonu güncel hala arayışım devam ediyor![]()
E geçen glorios model o vardı sinerjide 600 tl ye onu niye almadın ?Konu güncel hala arayışım devam ediyor![]()
Görmedim ki kanka görsem alırdımE geçen glorios model o vardı sinerjide 600 TL ye onu niye almadın ?
Şuan o fiyata iyi olarak sadece basilisk v2 var sanırım.Görmedim ki kanka görsem alırdımYa da gördüysem de o ara param yoktu muhtemelen
![]()