FallenSkull
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar yaklaşık 500 600tl arasında f/p mouse ne alabilirim ?
2. el alabilirsin ancak sifirda pek iyi mouse kalmadi ss prime fps bakabilirsin 2. elde uyguna bulursan temizArkadaşlar yaklaşık 500 600tl arasında f/p mouse ne alabilirim ?
Arkadaşlar yaklaşık 500 600tl arasında f/p mouse ne alabilirim ?
Güzel duruyor bu aslında hocam uzun omürlu olur mu tabi bu fiyat bandından beklemiyorum ama yine de soruyorum![]()
Bloody ES5 3200 CPI Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
üstüne 50 tl daha koy kesınlıkle bunu al derım
- PixArt Optik Motor
- 1.000 Hz USB Bildirim Hızı
- 256K Dahili Bellek
- 3200 CPI
- RGB Işık Efekti
- 3200 CPI 5-Kademe Ayarlanabilir
- RGB Lighting Effect
- Kişiselleştirilebilir M Butonu
- 1msn Tuş Tepki Süresi
Güzel duruyor bu aslında hocam uzun omürlu olur mu tabi bu fiyat bandından beklemiyorum ama yine de soruyorum
https://www.hepsiburada.com/bloody-...ontent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.5![]()
Bloody ES5 3200 CPI Optik RGB Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
üstüne 50 tl daha koy kesınlıkle bunu al derım
- PixArt Optik Motor
- 1.000 Hz USB Bildirim Hızı
- 256K Dahili Bellek
- 3200 CPI
- RGB Işık Efekti
- 3200 CPI 5-Kademe Ayarlanabilir
- RGB Lighting Effect
- Kişiselleştirilebilir M Butonu
- 1msn Tuş Tepki Süresi
logitechin o mousesine sorunlu diyenler vardı ne kadar doğrudur bilmem ama fps oyunları oynuyorsan bloody driver ve makro açısından çok daha iyi diyebilirim ama core 3 ve 4 aktifmi geliyor bilmiyorum ben bloody tarafındayımLogitech de güzel ama bloodynin tasarimi daha guzel sanki cok fark var midir ikisi arasinda yine izleyim videolari
Logitech de güzel ama bloodynin tasarimi daha guzel sanki cok fark var midir ikisi arasinda yine izleyim videolari
gayet guzel ama 600 hzm300s al gec