geçen rampage fury x kablolu vardı 500 e furylevel kendi satıyordu sarı sitede kulaklık başarılır - olarak dışa hafif ses veriyordu başka - si göremedim ama ben wirelessini aldım sonra vaz geçipDostlar selam, 500-700 Bandında f/p kulaklık önerisi gerekiyor. + ve - leri ile anlatırsanız sevinirim.
Onu diyecektim ben de tam başka bir seçenek yok bu fiyata.geçen rampage fury x kablolu vardı 500 e furylevel kendi satıyordu sarı sitede kulaklık başarılır - olarak dışa hafif ses veriyordu başka - si göremedim ama ben wirelessini aldım sonra vaz geçip
bende çok baktım hocam sonra az daha ekleyip wirelessini aldım memnunum ben bayağı ama kablolusuda iyiOnu diyecektim ben de tam başka bir seçenek yok bu fiyata.
Kablolusunu aldım ben de Faruk abiden iade ürünü olarak. Oyun performansı üst düzey olmasa da müzik kısmında baya memnun etti, bassları falan iyi veriyor. Mikrofonu baya başarılı.bende çok baktım hocam sonra az daha ekleyip wirelessini aldım memnunum ben bayağı ama kablolusuda iyi
Gamepower raijin öneririm bizim internet kafede neredeyse 2 yıl kadar kullandım fiyatına göre iyidir 740 tlDostlar selam, 500-700 Bandında f/p kulaklık önerisi gerekiyor. + ve - leri ile anlatırsanız sevinirim.
wirelessde kablolu kullanımda mikrofon yankı yapıyor onun dışında bir sorun göremedim benKablolusunu aldım ben de Faruk abiden iade ürünü olarak. Oyun performansı üst düzey olmasa da müzik kısmında baya memnun etti, bassları falan iyi veriyor. Mikrofonu baya başarılı.
Zaman bile kaybetme al geç derim.Evet oyun odaklı kullanım için.