Öneri 500 bin Tl'lik SUV önerisi

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,024
Bütçe
500000
Zorunlu istekler;
> 0 olmalı,
> SUV olmalı,
> Car Play sistemi bulunmalı,
> Otomatik vites olmalı;
Eğer değeceğini düşürseniz max olarak 550bine çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum

2021 seat arona fr 1.0 eco tsi bakabilirsin carplay mevcut ama bayide ekstra ücret olarak fullink adında aktive ediliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zorunlu istekler;
> 0 olmalı,
> SUV olmalı,
> Car Play sistemi bulunmalı,
> Otomatik vites olmalı;
Eğer değeceğini düşürseniz max olarak 550bine çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum

Seat Arona Fr 1.0 Ecotsi 489.000 TL
Yeni C4 Suv 1.2 Puretech 538.500 TL
C3 Aircross 1.2 Puretech 2021 Shine 528.000TL
1.5 Shine 539.000TL
2021 Kamiq 1.0 Elite 539.000TL
2022 Puma 1.0Ecoboost 562.000 TL
Yeni Crosslan ve Juke modellerine de bakabilirsin
Kamiq veya C3 aircrossu öneririm

1.5 Shine 539.000TL
ford ve citroen malzeme kalitesini hiç sevmiyorum. wolswagen grubuna bakabilir kamiq yada arona

2021 seat arona fr 1.0 eco tsi bakabilirsin carplay mevcut ama bayide ekstra ücret olarak fullink adında aktive ediliyor.

Bende bunu anlamıyorum işte
Arabanın sıfırı 489 bin tl ekstra para verip özellikleri açtırıyorsun açtırdın diyelim 10 bin tutsa 500 bin düz desen tamam. Araba sıfır ve 500 bin bu adamın arabasının özelliği ne de alıp kullanıp sonra sıfırdan daha pahalıya satıyor? Arasan sorsan "bağyide bulabiliyorsna bi 5 10 tane de ben alıyımmm " diye bağıracak eminim

Bende bunu anlamıyorum işte
Arabanın sıfırı 489 bin TL ekstra para verip özellikleri açtırıyorsun açtırdın diyelim 10 bin tutsa 500 bin düz desen tamam. Araba sıfır ve 500 bin bu adamın arabasının özelliği ne de alıp kullanıp sonra sıfırdan daha pahalıya satıyor? Arasan sorsan "bağyide bulabiliyorsna bi 5 10 tane de ben alıyımmm " diye bağıracak eminim
Dostum ekstra açtırdığın sadece 1 şey var oda apple car play 2500 TL'ye açıyorlar. Adam özellikle apple car diye belirtmiş. 500kya araba alan insan 502.500 olsa pek dert etmez özellikle istediği bi özellik için :D

1.5 Shine 539.000TL
Ford Ecosport'un Seat Arona'dan öne çıkan yanı veya eksisi var mı ford bayisinde tanıdık varda :)

Ford Ecosport'un Seat Arona'dan öne çıkan yanı veya eksisi var mı ford bayisinde tanıdık varda :)
arona fr modelinden tek artısı start stop ve apple car play açık olması. Diğer özellikler zaten her arabada mevcut. Açıklamaya birde aman aman bir özellik gibi yazıyorlar ya deliriyorum. Açıklamaya özellikleri fazla gözüksün diye direksiyondan kontrol edilebilir müzik sistemi yazmışlar. Bana kalırsa seat arona fr araba çok seksi duruyor.
bide şuna bak karpuz gibi :d

Arona modelini pek rakip olarak göremiyorum şahsen. Daha arka tarafta bir aydınlatma yok . Car play var ve açtırmak için ekstra para veriyorsun bir de sözde en donanımlısı
Ecosportu bilmiyorum ama kağıt üstünde daha iyi duruyor
İkisine de binip test etmeni öneririm

arona fr modelinden tek artısı start stop ve apple car play açık olması. Diğer özellikler zaten her arabada mevcut. Açıklamaya birde aman aman bir özellik gibi yazıyorlar ya deliriyorum. Açıklamaya özellikleri fazla gözüksün diye direksiyondan kontrol edilebilir müzik sistemi yazmışlar. Bana kalırsa seat arona fr araba çok seksi duruyor.
Olur mu öyle şey yaa direksiyondan kontrol ediliyorsa çok iyidir
Bu rengi bayiden alamassın lansman şimdi
Kumaş koltuklarda alcantara koltuk oluyor

Arona modelini pek rakip olarak göremiyorum şahsen. Daha arka tarafta bir aydınlatma yok . Car play var ve açtırmak için ekstra para veriyorsun bir de sözde en donanımlısı
arona modelini kullanıyorum attığım aracın aynısı. Almadan önce ford bayilerinide gezdik, Dış görünüşünde önemi var diyorsan şu iki aracı yan yana koyabilirsin. Ve arkada aydınlatma olmaması neden bu kadar önemli bir detay. cıtroen 2021 araçlarının arka camını elektrikli yapmıyor :D

Alcantara koltuk bakımı çok stressli bir koltuk hafif ıslansa yapış yapış oluyor sıfır araç alıp torosa konulan koltuk kılıflarından takacaksa arkadaş düşünebilir fordu.

Bu arada ford eco da otomatik park ve park yerinden çıkış var mı ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    202.8 KB · Hit: 40
İkinizede çok teşekkür ederim Aronaya kafam yattı gibi biraz Ecosport'a gidip bakmıştım Mardinde Seat bayisi varsa orayada gidip bakayım
Bu arada ford eco da otomatik park ve park yerinden çıkış var mı ?
yok diye biliyorum

arona modelini kullanıyorum attığım aracın aynısı. Almadan önce ford bayilerinide gezdik, Dış görünüşünde önemi var diyorsan şu iki aracı yan yana koyabilirsin. Ve arkada aydınlatma olmaması neden bu kadar önemli bir detay. cıtroen 2021 araçlarının arka camını elektrikli yapmıyor :D

Alcantara koltuk bakımı çok stressli bir koltuk hafif ıslansa yapış yapış oluyor sıfır araç alıp torosa konulan koltuk kılıflarından takacaksa arkadaş düşünebilir fordu.
Arz talep meselesi.
Araba alacaksam arkasına pek bakmam genelde önde olurum çünkü. Benim için daha çok malzeme kalitesi önemli
Arkada aydınlatma olmamasına takılmam fakat bu kadar para verdikten sonra bir beklenti oluyor sonuçta para kolay kazanılmıyor
Dış görünüşe bakarsak ki ben bakarım , fordu direk elerim
Bütçe varken kamiqe yönelirdim. Arona modeli dış görünüş olarak gayet güzel fakat biraz daha iç hacimi büyük olan kami1 cazip gelir

İkinizede çok teşekkür ederim Aronaya kafam yattı gibi biraz Ecosport'a gidip bakmıştım Mardinde Seat bayisi varsa orayada gidip bakayım

yok diye biliyorum
Kanka sen hiç bakma diğerlerine bu aracı bi düşün fr modeli olmasına dikkat et
Buda benim aracım içine detaylı bakabilirsin. Forda kıyasla trim sesi yok denecek kadar az ve malzeme kalitesi fordu 4e falan katlar.

Geri