Öneri 500 bin Tl'lik SUV önerisi

Y
Benim için bunlar pek önemli değil zaten ya
Yani kanka malzeme kalitesi ve iç tasarımı fordu büyük farkla geçiyor arkadaş arka aydınlatma diyor. Yinede sen bilirsin.

Hocam kamiq modeline de bir bakın
Arona genel olarak atik bir araba. Dsg ve 1.0 tsi motor da gayet güzel
Kullanıcısı da var zaten sorularınızı yanıtlar diye düşünüyorum

Bu arada araçta 2. viteste gaza asılıp tam 3e atacakken ayağını gazdan çektiğinde efsane bi turbo sesi veriyor çiuuvv diye o ses beni bitiriyor :d

Y

Yani kanka malzeme kalitesi ve iç tasarımı fordu büyük farkla geçiyor arkadaş arka aydınlatma diyor. Yinede sen bilirsin.
Hocam arka aydınlatmaya takılmıyorum
Kalite olarak ve tip olarak arona çok daha iyi. Fakat çoğu markada maliyet adına ufak detaylardan kaçınma olayı var

Hocam kamiq modeline de bir bakın
Arona genel olarak atik bir araba. Dsg ve 1.0 tsi motor da gayet güzel
Kullanıcısı da var zaten sorularınızı yanıtlar diye düşünüyorum
şehir içi 8-9 arası yakıyor ama şehirler arası 4.9 a falan düştüğünü gördüm çünkü motorda garip bi teknoloji var adını bilmediğim. Giderken araç hızını aldığında motoru kapatıyor devir 0a düşüyor ve vitesi boşa atıyor 9-10 kilometre hiç gaza dokunmadan gittiğimi biliyorum muğla otobanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam arka aydınlatmaya takılmıyorum
Kalite olarak ve tip olarak arona çok daha iyi. Fakat çoğu markada maliyet adına ufak detaylardan kaçınma olayı var
tamam aronada tek eksik arka aydınlatma başka bir detaydan kaçınma olayı varmı gördüğünüz

şehir içi 8-9 arası yakıyor ama şehirler arası 4.9 a falan düştüğünü gördüm çünkü motorda garip bi teknoloji var adını bilmediğim. Giderken araç hızını aldığında motoru kapatıyor devir 0a düşüyor ve vitesi boşa atıyor 9-10 kilometre hiç gaza dokunmadan gittiğimi biliyorum muğla otobanında.

tamam aronada tek eksik arka aydınlatma başka bir detaydan kaçınma olayı varmı gördüğünüz
@Whattyu dostum bu arada söylemeyi unuttum araçta kaza önleme gibi bir şey var telefona bakıyordum öndeki araç durmuş aniden, İlk 1 saniye ötüyor frene basmazsan anında fren yapıp aracı tamamen durduruyor güvenlik açısından araca çok güveniyorum 4-5 kez patlamaktan kurtardı.

Son düzenleme:
Seat Arona Fr 1.0 Ecotsi 489.000 TL
Yeni C4 Suv 1.2 Puretech 538.500 TL
C3 Aircross 1.2 Puretech 2021 Shine 528.000TL
1.5 Shine 539.000TL
2021 Kamiq 1.0 Elite 539.000TL
2022 Puma 1.0Ecoboost 562.000 TL
Yeni Crosslan ve Juke modellerine de bakabilirsin
Kamiq veya C3 aircrossu öneririm
3008 nasıl ?

Zorunlu istekler;
> 0 olmalı,
> SUV olmalı,
> Car Play sistemi bulunmalı,
> Otomatik vites olmalı;
Eğer değeceğini düşürseniz max olarak 550bine çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum
Subaru xv forest al boxer motorlu çok güzel araç öğretmeninde vardı 2016 yılında mükemmel

3008 nasıl ?

Subaru xv forest al boxer motorlu çok güzel araç öğretmeninde vardı 2016 yılında mükemmel
İyi arabadır da sıfır istiyor hocam

3008 nasıl ?

Güzel söylüyorsunda söylediğin 2 arabada bütçemi çok fazla aşıyor
Kesinlikle ;
Skoda Kamiq / Karoq
Skoda Kamiq'e bakıyorum ama Karoq bütçeyi fazlasıyla aşar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,359
Üyeler
187,821
Son üye