Garantiye veryorumlarda da anlık kopmalar falan var demişler ne alacam ben ya rival 3 aldık 1100 liraya gitti 3-5 ayda scrollu bozuldu
@MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabiliryorumlarda da anlık kopmalar falan var demişler ne alacam ben ya rival 3 aldık 1100 liraya gitti 3-5 ayda scrollu bozuldu
steelseriesin garantisinden bir iş çıkmaz arkadaşım da prime ı bozuldu senden kaynaklı diyip geri göndermişler uğraşmak istemiyorumGarantiye ver
siz scrollu nasıl bozuyorsunuz kanka ben o kadar csgo falan oynarım yıllardır problemsiz yanisteelseriesin garantisinden bir iş çıkmaz arkadaşım da prime ı bozuldu senden kaynaklı diyip geri göndermişler uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında kabloluda alabilirimde en son g203 almıştım kedim kablosunu yedi o yüzden kablosuz lazım
HaklısınTeknoloji işi şans işi![]()
1100e rival 3 almayı nasıl başardın 48 ay taksitle falan mıyorumlarda da anlık kopmalar falan var demişler ne alacam ben ya rival 3 aldık 1100 liraya gitti 3-5 ayda scrollu bozuldu
pardon hatlar karıştı 850 liraya almıştım mayıs gibi falan1100e rival 3 almayı nasıl başardın 48 ay taksitle falan mı
1100 liraya klavye almıştım karıştırdımpardon hatlar karıştı 850 liraya almıştım mayıs gibi falan