Hangisi eline uyuyorsa. Xbox 9. nesili kullanıyorum ve eli büyükler için uygun. Burada önemli olan sizin d-pad yani 4'lü fonksiyon tuşunu nerede rahat kullanabilirsiniz? Mesela ben önceden PS kolunda 4'lü fonksiyonu daha rahat kullanmıştım. Şu an XBOX'ta onu kullanırken arada zorluk çekiyorum çünkü daha alışamadım.Diyelim ki o paralara çıktım ve tüm harçlığı kola yatırdım
Xbox 9.Nesil mi Ps5 kolu mu?
Kalitesiz duran bir kolu almam zatenAnladım dostum kullanmamışsin belliydi. Gamepad büyük bu arada.
O zaman senin elin 25 cm falan. Yeterince büyük bir Gamepad f710Kalitesiz duran bir kolu almam zaten
Alıntıyı görüntüle
Pek büyük gözükmüyor hala tutma yeri küçücük
Yeterince büyük olabilir ama rahat olacağını zannetmiyorumO zaman senin elin 25 cm falan. Yeterince büyük bir Gamepad f710
O zaman F710 al, kalan paraya da çikilop gibi fare bulursun.Arkadaşlar hepsi çok güzel ama benim kulaklığım ile mousem toplam 600 yapıyor sadece Gamepade bu kadar vermek istemiyorum Orta ve ucuz öneri yapılmadı hiç hatta 500ü aştınız neredeyse hepiniz
Anlamadığım bir olay kol mevzusu o fiyatlardan da öneri yaparsanız hoş olur aşırı gamepad kullanmam arada Fifa-Formula girmek için duracak
Tabii ki rahatlık anlamında Dualsense ve Xbox gamepadi ile karşılaştırılamaz bile. Onlar çok daha iyi.Yeterince büyük olabilir ama rahat olacağını zannetmiyorum