Öneri?Xiaomi al geç.
Kanka 500TL bandında güvenilir bir markanın kaliteli bir kulaklığı çok yok. EarBuds, AirBuds, AirDots hepsi hemen hemen aynı zaten.Öneri?
600 çıkarım 700 çok kaliteliyse alırımKanka 500TL bandında güvenilir bir markanın kaliteli bir kulaklığı çok yok. EarBuds, AirBuds, AirDots hepsi hemen hemen aynı zaten.
Çok anlamam kullanmadığım şeyi de önermem. Xiaomi kullandım, memnundum. Başka markaları pek bilmiyorum.600 çıkarım 700 çok kaliteliyse alırım
Hangi model?Çok anlamam kullanmadığım şeyi de önermem. Xiaomi kullandım, memnundum. Başka markaları pek bilmiyorum.![]()
Müzik performansı nasıl?Öylesine aldığım ve parasının üzerinde perfomans veren bir kulaklık 1 senedir kullanıyorum mikrofonu falan çok iyi .Bu kulaklığı almadan öncede xiaomi aldıydım 1 saat kullandım dahada kullanmadım.Dahada xiaomi kulaklığı almam özellikle telefonda konuşmak için.
![]()
Hutt G1 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hutt G1 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Hutt G1 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
basları tizleri falan iyi oyun modu müzik modu falan var xiaomi yerine bunu dene bence derimMüzik performansı nasıl?