Neler Yeni

500 TL Bütçelye mouse önerisi

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,980
İsim
Chloe Grace Moretz
Beyler normalde razer mamba tournament edition adlı mouse ye sahibim fakat uzun bir süre kullanımdan sonra bozuldu ve köşede boş biriktirdiğim paramla mouse almak istiyorum aklımda rival 600 vardı fakat razer set im var set bozuluyur diye gene razer mı alsam diyorum yoksa sizin başka tavsiyeleriniz varmıdır ?

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Beyler normalde razer mamba tournament edition adlı mouse ye sahibim fakat uzun bir süre kullanımdan sonra bozuldu ve köşede boş biriktirdiğim paramla mouse almak istiyorum aklımda rival 600 vardı fakat razer set im var set bozuluyur diye gene razer mı alsam diyorum yoksa sizin başka tavsiyeleriniz varmıdır ?
al yine razer bozma takımı

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,980
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: Boph

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,980
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli oyun oynuyorsan yayınlara başlicam birlikte oynarız
oynuyorum kanka şu aralar valorant csgo ve gta 5 online oynuyorum oynadığın bir oyun varsa beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablosuz bir mouse baktım masamda 2 mouse olursa kötü durabilir diye o yüzden bunu aldım bu arada
1588699755881.png

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
oynuyorum kanka şu aralar valorant csgo ve gta 5 online oynuyorum oynadığın bir oyun varsa beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablosuz bir mouse baktım masamda 2 mouse olursa kötü durabilir diye o yüzden bunu aldım bu arada
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun güle güle kullan

Top Bottom