hocam sen zalman olanı al cidden çok daha iyi kasaargb noluyoki
hocam sen zalman olanı al cidden çok daha iyi kasaargb noluyoki
100r güzel kasa alabilirsin.tm artık senide istiyorum
yani noluyo her fana ayrı bi renkmi atıyoz noluyoAdreslenebilir rgb
hocam sen zalman olanı al cidden çok daha iyi kasa
beyin.exe çalışmayı durdurdu100r güzel kasa alabilirsin.
aynen farklı renk oluyor fanlar argb de rgb de tek renk.yani noluyo her fana ayrı bi renkmi atıyoz noluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyin.exe çalışmayı durdurdu
ya yok görünüş sadece kardeşim argb olsa ne olmasa ne göz zevki sadeecepeki ilerde argb fan takabilrimiyim ve ya argb olmaması çokmu önemli ve benim için soğutma önemli birazda ısığı
ve bişeyt daha sorcamm ben anakart b450 ms2h v2 ankart alıcam işlemci ise ryzen 5 3600 ilerde sıvı soğutma takamıy düşünüyom n5 mf ye sığarmıpeki ilerde argb fan takabilrimiyim ve ya argb olmaması çokmu önemli ve benim için soğutma önemli birazda ısığı
he benlik çok sıkıntı etmezya yok görünüş sadece kardeşim argb olsa ne olmasa ne göz zevki sadeece
sığarve bişeyt daha sorcamm ben anakart b450 ms2h v2 ankart alıcam işlemci ise ryzen 5 3600 ilerde sıvı soğutma takamıy düşünüyom n5 mf ye sığarmı
he benlik çok sıkıntı etmez
ARGB: Tek bir şeritde tüm ledler aynı anda ayrı ayrı birden fazla efekt modu ve renk olabiliyor.yani noluyo her fana ayrı bi renkmi atıyoz noluyo
beyin.exe çalışmayı durdurdu
zalman n5 mf o kasada güzm kadlı mag forge 100r ile soğutma perfornması aynımıARGB: Tek bir şeritde tüm ledler aynı anda ayrı ayrı birden fazla efekt modu ve renk olabiliyor.
RGB: tek bir şerit üzerinde tüm ledler aynı anda birlikte en fazla 1 efekt modu ve renk olabiliyor.
Bu arada 100r üzerindeki fanlar RGB değil ARGB.
100r daha iyi "hava akışı" olarak.zalman n5 mf o kasada güzm kadlı mag forge 100r ile soğutma perfornması aynımı