Okulda kullanmak için termos almak istiyorum sıcak şeyleri uzun süre tutması benim için önemli aklımda bu var sizce nasıldır
Zojirushi adlı markayı öneririm. Sanırım hepsiburada da satılıyor. Fazlasıyla kaliteli ve gayet sıcak tutuyor.Okulda kullanmak için termos almak istiyorum sıcak şeyleri uzun süre tutması benim için önemli aklımda bu var sizce nasıldır
Hocam bütçemin üstünde maalesef modelleri 800 tl civarında bi termosa o kadar vermek istemiyorumZojirushi adlı markayı öneririm. Sanırım hepsiburada da satılıyor. Fazlasıyla kaliteli ve gayet sıcak tutuyor.
Okulda kullanmak için termos almak istiyorum sıcak şeyleri uzun süre tutması benim için önemli aklımda bu var sizce nasıldır
Bende senin gibi düşünüyordum ama daha ucuzu is görmüyor emin ol. Ya akıtıyor bir süre sonra ya boyası atıyor.Hocam bütçemin üstünde maalesef modelleri 800 TL civarında bi termosa o kadar vermek istemiyorum
Hocam stanley iyi bir marka bence öyle sorunlar olmazBende senin gibi düşünüyordum ama daha ucuzu is görmüyor emin ol. Ya akıtıyor bir süre sonra ya boyası atıyor.