urun.n11.com
Tavsiye etmem, kasanın pek hava aldığı söylenemez.Al kardeşim 650 w 80+ kasa. 524 TL
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Bu kasa aklımda fakat hava sirkülasyonu pek iyi değil gibi geldi bana.Abdullah abinin tavsiyesi
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
frisby miAl kardeşim 650 w 80+ kasa. 524 TL
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
60 tane yorum var o kadar kötü olsa 1 yildizdan gecilmezdi diye düşünüyorumTavsiye etmem, kasanın pek hava aldığı söylenemez.
Frisby nin de kasasına koyduğu 650W lık güç kaynağından fayda geleceğini sanmam.
önü komple mesh gözüküyor bence iyi olabilir.Bu kasa aklımda fakat hava sirkülasyonu pek iyi değil gibi geldi bana.![]()
Orasını bilemem 500 bandında PSU lu kasa önerisi istedin bende önerdim gerisi sana kalmış kardeşimFrisby PSU olarak iyi bir marka değildir.
Yanlış bilmiyorsam önü tamamen mesh ızgara, ileride fan eklemen takdirinde çok iyi bir hava sirkülasyonu sağlarsın.Bu kasa aklımda fakat hava sirkülasyonu pek iyi değil gibi geldi bana.![]()
Yorum satın almak zor bir şey değil60 tane yorum var o kadar kötü olsa 1 yildizdan gecilmezdi diye düşünüyorum![]()
Ürünü satın almadan yorum yapamıyorsun kiYorum satın almak zor bir şey değilFirmalar kolayca yorum satın alıp 5 yıldız veriyor kendisine, o yorumlara çok da güvenmemek lazım.