500 tl klavye önerisi maks 700 olur

Talentt

80+
Reaksiyon skoru
28
Red switch yada membran cikip takilabilen bilek destegi bilindik marka olursa hos olur kablolu

Ben bunu aldım, RGB istiyorsan fiyatlar bir anda çok yukarı çıkıyor fark etmişsindir, bu hem uygun fiyatlı, hem de hoş bir klavye. Mutlaka değerlendirmeni öneririm.
EDIT: Fiyatı 519 TL

Ben bunu aldım, RGB istiyorsan fiyatlar bir anda çok yukarı çıkıyor fark etmişsindir, bu hem uygun fiyatlı, hem de hoş bir klavye. Mutlaka değerlendirmeni öneririm.
Bunu listeme eklemistim konuda actim memnunmusun peki bir videoda rgb isiginin az oldugunu soylediler ve ne kadar suredir kullaniyorsun

Satın alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. RGB ışığı çok güçlü olanlar illa ki vardır, ama 1000 TL'nin üstüne çıkmadan o ''aşırılığı'' fark edebileceğini sanmıyorum. Ben ışık şiddetinden memnunum diyebilirim. Renk geçiş modları vs, 7.5/10 gibi bir puanlama yapmak doğru olur. Hem ucuz, hem rgb, hem büyük, hem de rampage. Yakın fiyatlarda daha güzel bir klavye bulman zor gibi geliyor.

Satın alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. RGB ışığı çok güçlü olanlar illa ki vardır, ama 1000 TL'nin üstüne çıkmadan o ''aşırılığı'' fark edebileceğini sanmıyorum. Ben ışık şiddetinden memnunum diyebilirim. Renk geçiş modları vs, 7.5/10 gibi bir puanlama yapmak doğru olur. Hem ucuz, hem rgb, hem büyük, hem de rampage. Yakın fiyatlarda daha güzel bir klavye bulman zor gibi geliyor.
Cok saol teşekkür ederim

https://www.hepsiburada.com/gameboo...m=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67 bu var hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendi klavyemi satın almadan önce, sizin attığınıza benzer klavyeleri görmüştüm fakat onlarda RGB özelliği yok, her tuş sadece 1 renk yanıyor. RGB klavyelerde, renk geçişi efektiyle bir tuşu her renkte aydınlatabiliyoruz. RGB klavyeler, çok daha göze hitap ediyor bence.

Geri