Bunu listeme eklemistim konuda actim memnunmusun peki bir videoda rgb isiginin az oldugunu soylediler ve ne kadar suredir kullaniyorsun![]()
Rampage Kb-gx65 Simula Usb Rgb Aydınlatmalı 4 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Kb-gx65 Simula Usb Rgb Aydınlatmalı 4 Makro Tuşlu Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Ben bunu aldım, RGB istiyorsan fiyatlar bir anda çok yukarı çıkıyor fark etmişsindir, bu hem uygun fiyatlı, hem de hoş bir klavye. Mutlaka değerlendirmeni öneririm.
Cok saol teşekkür ederimSatın alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. RGB ışığı çok güçlü olanlar illa ki vardır, ama 1000 TL'nin üstüne çıkmadan o ''aşırılığı'' fark edebileceğini sanmıyorum. Ben ışık şiddetinden memnunum diyebilirim. Renk geçiş modları vs, 7.5/10 gibi bir puanlama yapmak doğru olur. Hem ucuz, hem rgb, hem büyük, hem de rampage. Yakın fiyatlarda daha güzel bir klavye bulman zor gibi geliyor.
Satın alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. RGB ışığı çok güçlü olanlar illa ki vardır, ama 1000 TL'nin üstüne çıkmadan o ''aşırılığı'' fark edebileceğini sanmıyorum. Ben ışık şiddetinden memnunum diyebilirim. Renk geçiş modları vs, 7.5/10 gibi bir puanlama yapmak doğru olur. Hem ucuz, hem rgb, hem büyük, hem de rampage. Yakın fiyatlarda daha güzel bir klavye bulman zor gibi geliyor.
Saol ama ben kararimi verdim rampage kb-gx65 sımulagümrük fiyatıyla toplam 530 oluyor henüz elime ulaşmadı bende bugün sipariş verdim ama Türkiye'de incelemeler yapanlarda var onlara güvenip aldım bir bak istersen
hayırlı olsun brom o zaman güle güle kullanSaol ama ben kararimi verdim rampage kb-gx65 sımula