drop plusArkadaşıma 500 TL ye kulaklık önerir misiniz? valorant, cs tarzı oyunları için
500 tl bütceye de drop plus önerilmezdrop plus
sen gerçekten şu anda drop plus ı kötülüyomusun? abicim Bak markaya değil modele bakın bak insanlarsa böyle bir algı var500 TL bütceye de drop plus önerilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
HS50 pro ve asus tuf h3 alınabilir.
Adam drop plus a bişey dememiş bütçe 500 tl olduğu için daha iyi seçenekler olduğunu söylüyorsen gerçekten şu anda drop plus ı kötülüyomusun? abicim Bak markaya değil modele bakın bak insanlarsa böyle bir algı var
peki ya çok bir fark varmı bunların arasında merak ettimAdam drop plus a bişey dememiş bütçe 500 TL olduğu için daha iyi seçenekler olduğunu söylüyor
Drop plusu kötüleyen mı var kardeşim. Psikolojin mi bozuk senin? 500 TL bütceyede önerilmez dedim. Neden 500 TL bütce varken 380 TL lik bir kulaklık alalım. Ayrıca Drop plusu kullandın mı sen? Ben kullandım. Padları çokta rahat değil. Ses kalitesi iyi ama malzeme kalitesi olarak corsair ve asusun yarısı kadar olamaz.sen gerçekten şu anda drop plus ı kötülüyomusun? abicim Bak markaya değil modele bakın bak insanlarsa böyle bir algı var
ya abi bugün forumdaki herkes sıkıntılı ı ya yok psikolojimi bozuk yok şu yok o aga bu neDrop plusu kötüleyen mı var kardeşim. Psikolojin mi bozuk senin? 500 TL bütceyede önerilmez dedim. Neden 500 TL bütce varken 380 TL lik bir kulaklık alalım. Ayrıca Drop plusu kullandın mı sen? Ben kullandım. Padları çokta rahat değil. Ses kalitesi iyi ama malzeme kalitesi olarak corsair ve asusun yarısı kadar olamaz.
Ülkecek gerginizya abi bugün forumdaki herkes sıkıntılı ı ya yok psikolojimi bozuk yok şu yok o aga bu ne
sıkıntı sende kardeşim bence. her kulaklık postunun altında drop plus görüyorum. 500 tl de deseler 1000 tl de deseler hemen altına drop plus yazılıyor. Tamam kendi rakiplerine göre fiyat aralığında tercih edilebilir. Ben edilmez demiyorum. Ama 500 TL bir bütce var neden drop plus diye sorarlar adama. Daha iyileri varken.ya abi bugün forumdaki herkes sıkıntılı ı ya yok psikolojimi bozuk yok şu yok o aga bu ne
Knk aralarındaki fsrkı açıklasana merak ettim şuansıkıntı sende kardeşim bence. her kulaklık postunun altında drop plus görüyorum. 500 TL de deseler 1000 TL de deseler hemen altına drop plus yazılıyor. Tamam kendi rakiplerine göre fiyat aralığında tercih edilebilir. Ben edilmez demiyorum. Ama 500 TL bir bütce var neden drop plus diye sorarlar adama. Daha iyileri varken.
Ülkecek gerginiz
drop plusu elime alıp kullandım ben. Malzeme kalitesi olarak iyi değil. Yani kulağına tam oturmazsa veya büyük küçük gelirse geçmiş olsun. Uzun kullanımda ağrı yapabiliyor. + sı bana göre mikrofonu çok iyi. Ses kasma kalitesi olarakta fiyatına göre iyi. Ama Mesela Corsair hs50 pro nun malzeme kalitesi pad kalitesi çok daha iyi. Ses kasma durumu falan drop plus kadar iyi. O yüzden 500 tl gibi bir bütce varsa drop plus alınmaz. 300 400 aralığında alınır ama 500 tl de rakipler çok daha sağlam.Knk aralarındaki fsrkı açıklasana merak ettim şuan
Mesaj otomatik birleştirildi: