M Mertipek 80+ Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 18 Aralık 2022 #1 500 TL Civarı mikrofonlu oyuncu Kulaklığı arıyorum. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Bent Lark 80+ Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 349 Reaksiyon skoru 70 18 Aralık 2022 #2 Mertipek yazmış: 500 TL Civarı mikrofonlu oyuncu Kulaklığı arıyorum. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Rampage Miracle-X2 PLUS Siyah RGB Led 7.1 Surround Sound System Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Rampage Miracle-X2 PLUS Siyah RGB Led 7.1 Surround Sound System Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bunu araştırıp beğenirseniz alabilirsiniz
Mertipek yazmış: 500 TL Civarı mikrofonlu oyuncu Kulaklığı arıyorum. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Rampage Miracle-X2 PLUS Siyah RGB Led 7.1 Surround Sound System Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Rampage Miracle-X2 PLUS Siyah RGB Led 7.1 Surround Sound System Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bunu araştırıp beğenirseniz alabilirsiniz