500 TL red Switch klavye önerisi yapar mısınız? Fiyatın biraz üstüne de çıkabilirim.
Bloody b640500 TL red Switch klavye önerisi yapar mısınız? Fiyatın biraz üstüne de çıkabilirim.
Gamepower pek önermiyorlar hocam neden acaba?Valla bu paralara çok bir seçenek kalmadı artık
Zamanında kullandım fena bir klavye değil
![]()
Gamepower Eva 3 60m Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Eva 3 60m Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gecen sene 200tl falandı buValla bu paralara çok bir seçenek kalmadı artık
Zamanında kullandım fena bir klavye değil
![]()
Gamepower Eva 3 60m Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Eva 3 60m Mekanik Blue Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mavi switch hocam bu![]()
GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam fp marka dolayısıyla arada switch ışığının sönmesi ya da tutukluluk gibi şeyler yaşanabiliyor azda olsa ama çözüyorlar servisleri iyi Allahtan.Gamepower pek önermiyorlar hocam neden acaba?
2. elini 80 TL'ye almıştımGecen sene 200tl falandı bu![]()
Anne pro2 harika aslında beyaz swtichHocam fp marka dolayısıyla arada switch ışığının sönmesi ya da tutukluluk gibi şeyler yaşanabiliyor azda olsa ama çözüyorlar servisleri iyi Allahtan.
Post automatically merged:
2. elini 80 TL'ye almıştım![]()
Çok pahalı hocam onlar ya.Q
Anne pro2 harika aslında beyaz swtich
Beyazı 1k şu anÇok pahalı hocam onlar ya.
Post automatically merged:
Razerin purple veya green switchleri de çok güzel
Bir şey soracağım. Ben TikTok'ta içerik üretiyorum. Acaba ürün karşılığı reklam yapsam bana klavye verirler mi?Beyazı 1k şu an
Fikrim yok. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.Bir şey soracağım. Ben TikTok'ta içerik üretiyorum. Acaba ürün karşılığı reklam yapsam bana klavye verirler mi?![]()