500 tl ye f/ p mouse

logitech g102 hem butcenin altinda hemde yuksek performansli

Maks 500 TL ye f/p mouse(kablolu) onerisinde bulunabilirmisiniz?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-viper-mini-gaming-mouse-siyah-1212857.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.94.4# bunu önerenleri görmüştüm ne kadar iyidir bilmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

logitech g102 hem butcenin altinda hemde yuksek performansli
https://www.technopat.net/sosyal/konu/logitech-g102-g203-lightsync-neden-tercih-edilmemeli.2092241/ şöyle bi konu görmüştüm hocam ondan önermek istemedim bi yandan arkadaşımda g203 almıştı geçen sene tutuş hissiyatı olarak güzel mouse g102 (eliniz büyükse arkası bombeli geldi deathadder essentialdan sonra) (deneme şansım olmuştu)

ben 1 yildir g102 kullaniyorum hala ilk gunku gibi tertemiz sorunsuz

o attigin konudaki mouselar kablosuz ben kablolu kullaniyorum

Eliniz küçükse Viper Mini

Yoksa Rival 3 tercih edilebilir.

Dediğim gibi hocam ben kendim uzun süreli kullanmadım gördüğümü söyledim ancak g203 ü deneme şansım oldu bildiğim kadarıyla bölgeye göre isim değişikliği var g203 ile g102 arasında sadece deathadder essentialla aynı büyüklükte geldi

o attigin konudaki mouselar kablosuz ben kablolu kullaniyorum
G102'nin kablosuzu var mıymış :unsure:

Eliniz küçükse Viper Mini

Yoksa Rival 3 tercih edilebilir.
Hocam Bide bişey soracağım Bende şuan Deathadder essential var mousemden boyut olarak memnunum ancak scroll sorunundan sıkıldım gene 500 600 civarı önerebileceğiniz bişey varmı(fiyatlar zamanla artıp azalabilir ancak zamana göre bütçemde artabilir) mousem iyice bozulduğunda o modele yönelirim

Hocam Bide bişey soracağım Bende şuan Deathadder essential var mousemden boyut olarak memnunum ancak scroll sorunundan sıkıldım gene 500 600 civarı önerebileceğiniz bişey varmı(fiyatlar zamanla artıp azalabilir ancak zamana göre bütçemde artabilir) mousem iyice bozulduğunda o modele yönelirim
Bütçenizi çıkarabilirseniz Deathadder V2 alın, kullandığım en iyi mouse.

Bütçenizi çıkarabilirseniz Deathadder V2 alın, kullandığım en iyi mouse.
sağolun hocam şuanki kullandığım mouseye yapısı aynı scroll sorunu olmasaydı şuanki mousemdende accayip memnunum ona scroll sorununa çözüm bulabilirsem almama gerek kalmaz (bildiğim kadarıyla sensör kaynaklı yaşanıyormuş scroll sorunu)

sağolun hocam şuanki kullandığım mouseye yapısı aynı scroll sorunu olmasaydı şuanki mousemdende accayip memnunum
Essential'ı beğendiyseniz V2'ye bayılırsınız, Focus+ sensöre sahip.

Geri