ben perfromax gaming xetra comfort kullanıyrom gayet güzelBeyler 500 TL ye kadar red switch klavye var mıdır veya gaming gecesinde falan düşüyor mu bilgisi olan cevaplayabilecek mi ?
Sesi nasıl hocam bundan önce blue switch vardı bende fazla geliyordu sesi bunun ki rahatsız ediyor mu ?ben perfromax gaming xetra comfort kullanıyrom gayet güzel
bu bilek destekli https://www.hepsiburada.com/perform...b-oyuncu-klavyesi-red-switch-pm-HBC000000DPPP
bu da normali
Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax G Xetra RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
yarı yarıya düşmüş hali diye düşünebilirsin bende mavi switch ile başladım pişman oldum red aldım kafi ses kalitesi.Sesi nasıl hocam bundan önce blue switch vardı bende fazla geliyordu sesi bunun ki rahatsız ediyor mu ?
çok büyük bir ses yok olsa bile yani tık tık :}Sesi nasıl hocam bundan önce blue switch vardı bende fazla geliyordu sesi bunun ki rahatsız ediyor mu ?