🟠 500 ₺ YENİ BANKNOT İÇİN HAZIR OLUN!

Dolar nasıl yapmayacak görürüz bakalım 😂
Geçiçi diyorum. Kalıcı falan değil. Bütün kağıt paralar tarihe karışacak. Dijital paraya geçilecek. O zaman görürüz. Ek olarak altın ve gümüş çok çok feci yükselecek. Dijital parada ısrarın sebebi tam kontrol elde etmek insanlar üzerinde.
Bu arada baskılama bittiğinde en az 40-45 TL olacağını ben de biliyorum. Altınları garantiye alıyorlar kendilerince kendileri için diye biliyorum. O iş bittiğinde baskılama da bitecek ve dolar yükselecek. Ha, kağıt paralar da batırılacak sonrasında.
Meksika'da bilerek açık madencilik mi ne yasaklandı geçen. Altını yükseltebilecek bir şey de o yüzden. Hazırlık yapılıyor kağıt paraların batırılışına.

20 bin tl götürüyorsun euro yapamk için karşılığında 572 euru alıyorsun

Çin'in son zamanlarda tonlarca altın alıp stoklaması normal değil mesela
Beni doğruluyor işte bu mesela. Size dedim, kağıt paralar batırılıp, dijital paraya geçilecek. Dünyada 1929, 2008 krizini mumla aratacak bir kriz çıkartılacak. Burada da altınları kendilerine ayırıyorlar anlaşılan. O iş biter bitmez baskılama da bitecek ve en az 40-45 TL falan olacak dolar. 50 ve üzeri de olabilir. Ama sonrasında kağıt paraların fişi çekilip, tarihe karıştıracaklar dijital para lehine.

Çin'in son zamanlarda tonlarca altın alıp stoklaması normal değil mesela
Altın rezervin kadar para basarsın daha fazla basarsan paranın değeri kalmaz TL de olduğu gibi değeri yoktu hepten bitecek artık eğer imkanınız varsa tek kuruş TL de para tutmayın ben her ay gram altın alıyorum ve birkaç dolar şuan banka da tek kuruş TL yok cebimde nakit ne varsa o 😄 geleceğinizi sağlama alın yatırım yapın size tavsiyem

Altın rezervin kadar para basarsın daha fazla basarsan paranın değeri kalmaz TL de olduğu gibi değeri yoktu hepten bitecek artık eğer imkanınız varsa tek kuruş TL de para tutmayın ben her ay gram altın alıyorum ve birkaç dolar şuan banka da tek kuruş TL yok cebimde nakit ne varsa o 😄 geleceğinizi sağlama alın yatırım yapın size tavsiyem
Binance'a yatırım yapanlara selam olsun :)

1-2 seneye 1000'liklerde gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri