Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,981
Bu da demek oluyor ki dolar ve altın tavan yapacak
Dolar yükselecek ama kalıcı bir tavan yapmayacak. Kağıt paralar batırılacak. Altın ve gümüş tavan yapacak.Bu da demek oluyor ki dolar ve altın tavan yapacak
Dolar nasıl yapmayacak görürüz bakalımDolar yükselecek ama kalıcı bir tavan yapmayacak. Kağıt paralar batırılacak. Altın ve gümüş tavan yapacak.
gecen atmye kart yenilemeye gittim 150 attım almadı 120 attım aldı ücret 120tlydiEvet ATM ler artık 50-100-200 dışında bir şey vermiyor
Geçiçi diyorum. Kalıcı falan değil. Bütün kağıt paralar tarihe karışacak. Dijital paraya geçilecek. O zaman görürüz. Ek olarak altın ve gümüş çok çok feci yükselecek. Dijital parada ısrarın sebebi tam kontrol elde etmek insanlar üzerinde.Dolar nasıl yapmayacak görürüz bakalım![]()
Hayır, almıyorsun. Gidip altın ya da gümüş alıyorsun. Kağıt paradan uzak duruyorsun.20 bin TL götürüyorsun euro yapamk için karşılığında 572 euru alıyorsun
Çin'in son zamanlarda tonlarca altın alıp stoklaması normal değil meselaBu da demek oluyor ki dolar ve altın tavan yayapacak
Beni doğruluyor işte bu mesela. Size dedim, kağıt paralar batırılıp, dijital paraya geçilecek. Dünyada 1929, 2008 krizini mumla aratacak bir kriz çıkartılacak. Burada da altınları kendilerine ayırıyorlar anlaşılan. O iş biter bitmez baskılama da bitecek ve en az 40-45 TL falan olacak dolar. 50 ve üzeri de olabilir. Ama sonrasında kağıt paraların fişi çekilip, tarihe karıştıracaklar dijital para lehine.Çin'in son zamanlarda tonlarca altın alıp stoklaması normal değil mesela
Altın rezervin kadar para basarsın daha fazla basarsan paranın değeri kalmaz TL de olduğu gibi değeri yoktu hepten bitecek artık eğer imkanınız varsa tek kuruş TL de para tutmayın ben her ay gram altın alıyorum ve birkaç dolar şuan banka da tek kuruş TL yok cebimde nakit ne varsa oÇin'in son zamanlarda tonlarca altın alıp stoklaması normal değil mesela
Binance'a yatırım yapanlara selam olsunAltın rezervin kadar para basarsın daha fazla basarsan paranın değeri kalmaz TL de olduğu gibi değeri yoktu hepten bitecek artık eğer imkanınız varsa tek kuruş TL de para tutmayın ben her ay gram altın alıyorum ve birkaç dolar şuan banka da tek kuruş TL yok cebimde nakit ne varsa ogeleceğinizi sağlama alın yatırım yapın size tavsiyem
Ben oradan yapmıyorum sanal dolar altın alıyorum bankadan ama ona da stopaj koydular bundan sonra fiziki alicamBinance'a yatırım yapanlara selam olsun![]()