- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran karti sifir
Sistemdeki hersey yeni sadece psu 1 senelikStok fanla kullaniyorsan normal ve gpu icinde 90 90a cikiyorsa bakım yapilmasi lazim termal macun ve toz temizligi
Ekran karti sifir
Sistemdeki hersey yeni sadece psu 1 senelikStok fanla kullaniyorsan normal ve gpu icinde 90 90a cikiyorsa bakım yapilmasi lazim termal macun ve toz temizligi
Psu yeterli.Fazla bilgim yok ryzen 5600x ve sapphire rx6600 ekran karti ve asus b550m-a wifi 2 anakartim var 500 wat +80plus bronze psu kullaniyorum bu psu yeterlimi
Bazen 80 90a cikiyor hocamPsu yeterli.
Sapphire için 70 dereceler normal.
5600x stok soğutucu ise normal. (stok soğutucu ise biostan işlemci fan hızı %100 yapın biraz daha serin çalışır.)
Rampage markası iyi değil ama ilerde fsp gibi psu markalarına yönelin.Rampage rmp 500 80 plus bronze
Eee yaniEkran kartının 100 derece olması normal değil
Dostum o ekran kartı kullanımı sıcaklık 71 yazıyorEkran kartının 100 derece olması normal değil
Alt tabda o an 70 gosteriyordu bazen 80 90 95 oluyorDostum o ekran kartı kullanımı sıcaklık 71 yazıyor
80 ok de 90 çokmuş kasanın yan tarafta camı varsa çıkartın biostan işlemci fan hızını %100'e çekinBazen 80 90a cikiyor hocam
Onu görmemişim arkadaşın attığı görselde GPU 71 derece gözüküyor.Eee yani
Furmark testi yaparken ss atar mısın dostum.Alt tabda o an 70 gosteriyordu bazen 80 90 95 oluyor
Islemci + ekran karti 230 wat istiyor geri kalanı 200 üstü bile değildir, 500 yeterli ama 550 olsa daha iyi olurdu.Fazla bilgim yok ryzen 5600x ve sapphire rx6600 ekran karti ve asus b550m-a wifi 2 anakartim var 500 wat +80plus bronze psu kullaniyorum bu psu yeterlimi
Aksam atacagim hocam calisiyorum duruma gore yeni psu alabilirim sorun psu da ise cunku hersey sifir yeni alındı sadece psu 1 senelikFurmark testi yaparken ss atar mısın dostum.
ekran kartı fan yüzdesi filan da aç bakalım
Bende dusunuyorum etkilermi diye yeterli sogutmadigi icin vsIslemci + ekran karti 230 wat istiyor geri kalanı 200 üstü bile değildir, 500 yeterli ama 550 olsa daha iyi olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu markası iyi değilmiş ama etkiler mi bilmiyorum.
5600x (stok fan) için 80 dereceler filan normal ekran kartı için 75 derece üstü çok. Kasanın hava sirkülasyonu kötü olabilir, kasanın konumu kötü olabilir sıkışık bir yerde ise oraya koymayın etrafı açık olsun.Aksam atacagim hocam calisiyorum duruma gore yeni psu alabilirim sorun psu da ise cunku hersey sifir yeni alındı sadece psu 1 senelik