Bu biraz aşıyor açıkçası bütçemi. Böyle monster pusat k3 özelliklerinde bir klavye daha güzel olabilir. Onu alacaktım bazı forumlarda hiç memnun olmayanlar varmış vazgeçtim gibi ondanHp omen encoder
Hepsi burada vs sitelerde bulunuyor onlar eski versiyon olan blue switch mi?
Güvenebilir miyim acaba?Önerebilirim.Aoc GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye Fiyatı - Trendyol
AOC Gk500 Kablolu Outemu Red Switch Mekanik Rgb Gaming Q Klavye GK500 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İndirim ile Corsair K68 bu fiyata düşüyor. Bence indirimlere bak.Bu biraz aşıyor açıkçası bütçemi. Böyle monster pusat k3 özelliklerinde bir klavye daha güzel olabilir. Onu alacaktım bazı forumlarda hiç memnun olmayanlar varmış vazgeçtim gibi ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOC kaliteli bir marka. Güvenebilirsiniz.Bu biraz aşıyor açıkçası bütçemi. Böyle monster pusat k3 özelliklerinde bir klavye daha güzel olabilir. Onu alacaktım bazı forumlarda hiç memnun olmayanlar varmış vazgeçtim gibi ondan
Güvenebilir miyim acaba?
evet maalesef blueHepsi burada vs sitelerde bulunuyor onlar eski versiyon olan blue switch mi?
İncelemesini izleyeceğim teşekkür ederimAOC kaliteli bir marka. Güvenebilirsiniz.
Marka kaliteli ama outemu switch. Bu fiyata cherry mx klavye varken outemu switch alması pek mantıklı değil sanki.AOC kaliteli bir marka. Güvenebilirsiniz.
Önemli değil. İyi forumlarİncelemesini izleyeceğim teşekkür ederim
Şuan en ucuz 896₺ bu gibi fiyatlar klavyeye vermek istemiyorum açıkçasıİndirim ile Corsair K68 bu fiyata düşüyor. Bence indirimlere bak.