Nedenini sorabilirmiyim ben almayı düşünüyorum daBu gibi yerlerden asla almayi düşünmüyorum ki benlik bi pc değil hocam
Nedenini sorabilirmiyim ben almayı düşünüyorum daBu gibi yerlerden asla almayi düşünmüyorum ki benlik bi pc değil hocam
Hem güvenilir değil hem de daha iyi siteler varken neden bu site?Nedenini sorabilirmiyim ben almayı düşünüyorum da
Hacım uğraşmışsin falan ama bütçemi aşıyor beKankam ben şöyle bir sistem yaptım buyur :
İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at!
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Karttan kısabilirsin Ama bence dizmeden önce beklemelisin çünkü dolar 3 4 e kadar düşücek Amerikan borsası %50 düşüşte Çinden geri kalmamak için dolar dizicekler piyasaya 2008 krizini biliyorsan tabiHacım uğraşmışsin falan ama bütçemi aşıyor be
Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da stok kalmıyor artık ?Karttan kısabilirsin Ama bence dizmeden önce beklemelisin çünkü dolar 3 4 e kadar düşücek Amerikan borsası %50 düşüşte Çinden geri kalmamak için dolar dizicekler piyasaya 2008 krizini biliyorsan tabi
3 gün önce bu siteden aldım diğer sitelerde iyi siz biliyorsunuz nasılsa onları ama şunu soylim fiyat farkı olmadan vade farksız 9 taksit imkani sunan bir siteden bahsediyorum malesef ince 6 taksitte kalıyor banka extra vermiyor diğer sitede 12 ye böler bı taksit tutarı daha koyar üstüne nokta.
Hocam sağolun ben taksit işine bulaşmak istemiyorum çünkü araya faiz giriyor ve faizden uzak durmak daha iyi3 gün önce bu siteden aldım diğer sitelerde iyi siz biliyorsunuz nasılsa onları ama şunu soylim fiyat farkı olmadan vade farksız 9 taksit imkani sunan bir siteden bahsediyorum malesef ince 6 taksitte kalıyor banka extra vermiyor diğer sitede 12 ye böler bı taksit tutarı daha koyar üstüne nokta.
Güvenilir olmayan bir site bu kadar reklam yapamaz yorumlu ürünü olmazHem güvenilir değil hem de daha iyi siteler varken neden bu site?
Hocam Hepsiburada dan faizsiz aldım yazdım zaten orada diğerleri 1 taksit tutarı faiz koyuyorHocam sağolun ben taksit işine bulaşmak istemiyorum çünkü araya faiz giriyor ve faizden uzak durmak daha iyi