Neler Yeni

5000-5500 TL sistem toplama veya hazır sistem hk.

Mg-33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Merhaba forum üyeleri başlıkta belirttiğim gibi pc toplamak veya almak istiyorum çok uzun süredir ilgilenemiyordum pc dünyasınla bilgim yok denilebilir öncellikle

Uzun süre idare edecek ve sistemi sürekli güncel tutabileceğim bir pc ye ihtiyacım var

https://www.itopya.com/cherry-supre...5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/

Linkte vermiş olduğum pc uyar mı ya da özelleştirebileceğiniz önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Merhaba forum üyeleri başlıkta belirttiğim gibi PC toplamak veya almak istiyorum çok uzun süredir ilgilenemiyordum PC dünyasınla bilgim yok denilebilir öncellikle

Uzun süre idare edecek ve sistemi sürekli güncel tutabileceğim bir PC ye ihtiyacım var

https://www.itopya.com/cherry-supre...5-3500x-16gb-ddr4-480gb-SSD-geforce-espor-PC/

Linkte vermiş olduğum PC uyar mı ya da özelleştirebileceğiniz önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
yani şuan alma zorunlulugun yoksa ya da ben dayanırım beklerim diyosan virüsten sonra stoklar yenilenecek fiyatlarda bi düşüş olur çok olmasada belki daha iyi bi sistem toplarsın ya da youtube kanallarının hazır sistemlerini bekle mesela abdullah abinin son sistemi çok iyidi

Srcyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen
kanka bence şımdi aslaaa alma çunku abdullah abinin 4 ay önce 2900 tl lik yaptığı sistem 5400 tl corona bittikten sonra(üretimler devam edince) al

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Kerem Zengin
anakartta hdmı girişi yok,ekran kartı ısınma sorunu olabilir uzun süreli kullanımda, ssd ise kronik sorunlu oluyor gibi söylentiler var ama ne kadar doğru bilmiyorum

COREXAR

80+ Silver
anakartta hdmı girişi yok,ekran kartı ısınma sorunu olabilir uzun süreli kullanımda, SSD ise kronik sorunlu oluyor gibi söylentiler var ama ne kadar doğru bilmiyorum
Anakartta hdmı olmaması neyı değiştirir bılmek ıstıyorum göruntuyu ekran kartından alıcak zaten???????

COREXAR

80+ Silver
Anakartta hdmı olmaması neyı değiştirir bılmek ıstıyorum göruntuyu ekran kartından alıcak zaten???????
Apu sıstemlerde ekranı verdıgını bılıyorum başka bırşey varmı yoksa yanlış bılgı vermeyın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,842
Üyeler
165,895
Son üye
temel3561
Top Bottom