asemih159
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
1660Ti veya 1660super olmalı.
En önemlisi Nvidia olmalı.
Sadece kasa mı1660Ti veya 1660super olmalı.
Ekran kartını inno3d 1660s işlemciyi r5 3500x Rami 16 yap hayırlı olsun itopyadaki ekran kartı kronik ısınma sorunlu1660Ti veya 1660super olmalı.
Attım*Evet sadece kasa.
5000₺-6000₺ düşük bir bütçe mi?Arkadaşlar Adam düşük bütçeli Sistem arıyor herkes 3 nesil Ryzen koymuş sisteme Ryzen 3 nesil İşlemciler PCI 4.0 Barındırdığı için İnanılmaz ısınan bir işlemci Sadece ince Voltaj Ayarı yaparak belli sıcaklıklara çekilebiliyor.Yada Sıvı Soğutma ile desteklenirse İstenilen sıcaklıklara düşebiliyor. Ryzen 1 ve 2 nesillerdeki Sıcaklıkların yanından bile geçemez Kaldıki Yaz ayı geliyor yük altında 80 dereceler garanti. Bence DÜşük bütçe sistemlerde 2 nesil Ryzen alınmalı. Uzun vadede kullanmak istiyorsanız şayet.
Ryzen 1. Ve 2. Nesilden daha güçlü ama. PCI 4.0 evet ısınır ama ısınma yanında yeni teknoloji var.Arkadaşlar Adam düşük bütçeli Sistem arıyor herkes 3 nesil Ryzen koymuş sisteme Ryzen 3 nesil İşlemciler PCI 4.0 Barındırdığı için İnanılmaz ısınan bir işlemci Sadece ince Voltaj Ayarı yaparak belli sıcaklıklara çekilebiliyor.Yada Sıvı Soğutma ile desteklenirse İstenilen sıcaklıklara düşebiliyor. Ryzen 1 ve 2 nesillerdeki Sıcaklıkların yanından bile geçemez Kaldıki Yaz ayı geliyor yük altında 80 dereceler garanti. Bence DÜşük bütçe sistemlerde 2 nesil Ryzen alınmalı. Uzun vadede kullanmak istiyorsanız şayet.
Bu arkadaşın attığı sistemde işlemciyi 3500x ekran kartını rtx 2060 yapabilirsinSadece kasa mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını inno3d 1660s işlemciyi r5 3500x Rami 16 yap hayırlı olsun itopyadaki ekran kartı kronik ısınma sorunlu
Şuanki Dolar kurunda Evet düşük bütçe olarak sayılıyor. Orta seviye 15.000 Bandında Yüksek bütçe 50 000 + bandında kalıyor.5000₺-6000₺ düşük bir bütçe mi?
Ryzen 3900x i Hava soğutması ile kullanan arkadaşım yük altında 90 derece çalıştırırken seninle aynı fikirdeydi. dün akşam İşlemciyi eline almış Okadar söyledim Ya sıvı soğutma kullan yada 2 nesilden şaşma diye anlatamadım. Onun Güvendiği nokta Kasanın Önünde 2 tane 20cm Fan kasanın arkasında 2 tane 12cm fan Tepe kısmında 2 tane 12cm ve Kapakta 2 tane 14 Cm fan olmasıydı Dediğine göre Anakart sensörleri 20 derece fazla gösteriyormuş felan filan dün kendisi aradı haklıymışsın Görüntü gelmiyor dedi. Elinde hali hazırda 2700x vardı onu taktı. Şuanda yük altında 38 derece 3900x çöp olduRyzen 1. Ve 2. Nesilden daha güçlü ama. PCI 4.0 evet ısınır ama ısınma yanında yeni teknoloji var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arkadaşın attığı sistemde işlemciyi 3500x ekran kartını rtx 2060 yapabilirsin
Hayır. Düşük bütçe bugünlerde 3-4K arası, orta seviyeler genel olarak 4-10K, cidden iyi olanlar 10’dan başlıyor. Benim bütçem de 5.000₺ ve halka hitap eden bilgisayarlar bu bütçelerde şuanda. Yayın açmak, büyük programlar ve oyunlar açmak için 15.000 liralık sistemler şuan gündem. 50 bin liralık sistemler işin fantezi kısmı.5000₺-6000₺ düşük bir bütçe mi?